|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Podaci o konfiguraciji
...zanima me gdje se na disku nalaze podaci o konfiguraciji računala...konkretno koji je proc i matična i sistem (da sad ne skidam proc itd..).......računalo ne radi..zamjena napajanja nije pomogla....vent na procu se ne vrti.....disk sam izvadio i ubacio u svoj komp..pretpostavljam da je win 98..pošto je komp star 7-8 godina........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
na papirima od racunala... pa ako racunalo ne radi znaci mozemo eliminirati bilokakv softvare...tj.eto...mozda imas neku naljepnicu na kucistu..ili tako nesto.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma ko će dat papire....naljepnice nema..sve je provjereno osim matične i proca......vjerovatno je otišla matična .....mislija san da se u nekom file-u u windows folderu mogu nać podaci o procu i matičnoj.......ništa onda skidam proc....a za matičnu ću guglat..........sa onim šta piše na njoj.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
a kad si vec otvarao mogao si vidjet koja je maticna, grafa i ram nutra ![]() btw, jel to ono kaj si pofarbao?? ![]() a pise nesto sturo ti ak bootas na drugom kompu s tog win98 diska i onda pogledaj kaj je sve u device mamageru.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
..nije ono crveno....ne bootam samo ga stavim u ladicu.....inače pokrenuo sam ga......ipak nije sve bilo provjereno dobro......od dva modula 128 i 64...ovaj od 128 je zahebavao.....bez njega sve šljaka OK........... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|