|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Imam program Tweak master PRO za ubrzavanje veze jer imam modem. Koristim ga duže vrijeme al sam tek sad skužio da mi se njegov agent pokreće na startupu i lagano usporava komp. Odem u tuneup utilities na startup manager i maknem ga al nakon restarta evo ga opet i tako stalno. Htio bi ga isključit za stalno. Jel postoji koji program ili nekako u windowsima nekom forom???: sniper : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ja bi prvo pogledao u opcije tog programa možda se može isključit a nisi primijetio (sorry ako to nije opcija, ali moram provat ![]() iako ja imam jedan program koji kad god ga pokreneš postavi se u startup ako je to slučaj, stavi neki drgi program umjesto toga |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
Right Click na ikonu u tray-u ( pretpostavljam da ima ) i pogledaj imas li opcije za close ili exit. Takve stvari se obicno tako gase. Mozes ga probati rucno sprijeciti od podizanja da ne moras to svaki put: Start>Run>Msconfig>StartUp>...makni kvacicu sa StartupAgenta >reset i vidi kako ce se ponasati. ( nisam siguran hoce li praviti probleme prilikom koristenja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
To je rješilo problem. Hvala! |
![]() |
![]() |
|
|