|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Uklanjanje nepotrebnih stavki nakon desnog klika na folder?
Pored osnovnih stavki: Open, Explore, Search nalazi se mnogo (meni nepotrebnih) stavki kao šta su: Convert with audio converter Lock my folder with Folder Lock Add to archive Power Iso Bitdefender antivirus ITD. Kako da ih uklonim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
...imaš neki program koji to radi (ne sjećam se imena) ili moraš u registry-ju to sredit...ajde na stranice sa XP trikovima..već ćeš pronać....ili utipkaj u google.........nešto tipa.....how to..right click..context menu...... .......i naravno pri budućoj instalaciji programa pazi šta instaliraš...dosta programa pri instalaciji pruža mogućnost da to ne instaliraš..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Prosvrljaj malo po opcijama tih programa barem ce neki imat da se makne shell integration ili kako su oni vec to nazvali npr u winraru (ako je add to archive njegovo) odi options/settings, pa Integration i iskljuci Integrate WinRAR into shell
![]() |
![]() |
#5 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Našao sam kako se mogu neke stavke ukloniti iz registryja. Ja sam isprobao i meni radi... http://www.winhelponline.com/context_folders.htm
![]() |
#8 |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
zar nitko vise ne koristi tweakui? ili Tuneup utitlities? Ne vidim jednostavniji nacin... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|