|
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Klikni s mišom dvaput na vanjski rub.....npr. tu di je gumb End Task. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ništa smješno mi je da su ljudi u stanju: 1) otvoriti web browser 2) otići na forum 3) otići u podforum 4) kliknuti na "nova tema" 5) napisati tekst 6) aploudati sliku 7) stisnuti "post" 8) čekati odgovor rađe nego: 1) sami probati ak niš drugo od živćanosti bi 2 put kliknuo slučajno i vratilo bi se al ono, NHF |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To ne vrijedi kad stavljaš distancere i matičnu - bolje pitat na forumu kako se stavljaju nego na svoju ruku. ![]() ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa čovjek se boji da još bolje ne zezne stvar pa pita. Ili možda nije dosta živčan da počne klikati gdje stigne ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
vidim da ti je Domy odgovorio,a otkad ti mat predstavljas neki oblik autoriteta na forumu da mozes ljudima govoriti koji su ispravni nacini rjesavanja problema , a NHF si zadrzi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
srechom da postoje ljudi koji pitaju ovakve stvari, prije nego stave a4 papir iza matichne, i napishu "lol" kroz cijeli jedan post na forumu. bolje pitati, nego neshto zeznuti, pa makar bila i ovakva sitnica. nitko se nije rodio svemoguch.
![]() |
#12 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mogu ti reci da imam frenda koji se bavi racunalima i isto je tako makno task manager i nije ga znao vratiti a nije bas neki normal user vec je dosta sa kompovima u poslu ![]() tako da nitko nije sveznajuc
![]() |
#13 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Dogodilo se i meni. Pizdio 3 dana. Formatiro disk umjesto da sam budala pitao ovdje. Davno je to bilo. Ali opet.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
kad ste već kod task managera. kako bi postavio da prilikom podizanja win, task manager mi se pojavi u trayu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U opcijama si stavi da ti minimizira u system tray, napravi shortcut na "C:\Windows\System32\taskmgr.exe", u opcijama shortcuta stavi Run Minimized i konačno taj shortcut baciš u Start -> (All) Programs -> Startup. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nisam znao? LOL sto se ima znati? to je kao da kazes da netko zna speci jaja na oko, ali ih nezna posoliti da sam ikad pomislio tako nesto napraviti, napravio bi vrlo vjerojatno isto sto je domy opisao. jako je tesko zakljuciti da ak oces da se upali da ga treba stavit u startup i da ako oces da bude minimiziran da trebas staviti "run minimized". sto ja to nisam znao? hocu reci - sto se tu ima znati uopce? sori atha ak je to tebi neka visa inteligencija, meni nije lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|