|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.303.203 Jel to šta valja. Tražio sam po webu i, ne mogu vjerovat da nitko nije napravio review.:confused: Bio i na ASROCK-ovoj stranici i nije mi jasno kako nisu napisali što znači: - ASRock U-COP - Boot Failure Guard (B.F.G) <- valjda ak se ne želi bootat resetira cmos Ploča mi se čini ok, jeftina je. Molim mišljenja (pogotovo ak je netko ima). THNX. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
čini se ok, dosta je opremljena, jedino nije za neko masno clockanje... makar nevjerujem ni da je toliko loša u vezi overclockinga |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Nije mi do clockinga nego da me ne za__bava pri normalnim postavkama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Djembe playa
Datum registracije: Feb 2006
|
Imam ja tu ploču i ploča je stvarno u redu. Ovaj "Boot Failure Guard" je super stvar za klokanje, tj. ako se neće bootati nakon što dva puta pritisneš restart ploča se boota na default frekvi FSB-a, a ostale postavke ostanu netaknute. Ako te nešto konkretno zanima pitaj. ![]()
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() što je ono prvo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Djembe playa
|
Misliš na ovo: ASRock U-COP. Nemam pojma šta je to. Jedino što mi se ne sviđa na ploči je što se multiplieri podešavaju pomoću jumpera, ali tak' i tak' je većina proceva zaključana pa to i nije tako važno.
![]() |
#7 |
Registered User
|
Evo jedan problem oko ASrocka: http://forum.links.hr/viewtopic.php?...r=asc&start=15 Zadnji post. Jel to moguće da su ASRockove ploče nekompatibilne s XP SP2 (ja baš imam takve). @bluntafari - Jesi ti imao problema s instalaciom windowsa (ako imaš SP2 instalaciju)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma tip baljezga gluposti... Meni radi ko sisa sa SP2.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Djembe playa
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |