Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.02.2003., 21:26   #1
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Pozdrav

...budući da sam dobio ultimatum ili skinuti slikicu ili biti izbrisan s foruma (bok admin).Ja svoju slikicu ne skidam jer ne volim mafiu koja misli da ima pravo ograničiti moj izbor slike .Jest da je ovo njihov forum ,ali imam taj avatar već 2 mjeseca i sad su se odjednom našli igrat fuhrera.

CatKiller je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2003., 21:41   #2
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Cuj, prituzbe su stizale od drugih usera na tvoj avatar, i kad ih se skupio poveliki broj, zamolili smo te da promijenis sliku... nisi bio prvi na ciju sliku su se ljudi zalili, ali si prvi kome je slika bila bitnija od bilo cega.
Oglas

Oglas
Staro 11.02.2003., 21:54   #3
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Originally posted by ozren
Cuj, prituzbe su stizale od drugih usera na tvoj avatar, i kad ih se skupio poveliki broj, zamolili smo te da promijenis sliku... nisi bio prvi na ciju sliku su se ljudi zalili, ali si prvi kome je slika bila bitnija od bilo cega.
Onima kojima smetam slobodno neka me stave na ignore.

Slika mi je najmanje bitna , uvrijedio me tvoj pristup problemu moje slike, kad smo kod slika , ona od admina je fakat očajna , mene smeta i šta !?

Ako na forumu mogu biti avatari sa osamom bin ladenom ne znam zašto ne bi bio moj.
CatKiller je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2003., 23:30   #4
z3D
Moderator
Moj komp

z3D's Avatar

Datum registracije: Aug 2002
istina. tako i mene mozete ban-at zbog spolne diskriminacije, ako cemo tako. pustite Catkillera na miru!
Staro 12.02.2003., 00:01   #5
Veky
...
Moj komp

Veky's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Mene taj avatar ne smeta, svakom svoje. :shrug:
Veky je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2003., 01:49   #6
marac
Premium

marac's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Ocemo li napraviti jedan poll?????
marac je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2003., 07:13   #7
Dragutin
Premium

Dragutin's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Volim mačke ali me ne smeta ubojica one i tako imaju više života od Killera. Hvala ti bože da meni još nitko nije prijetio da skinem avatara sa još jednim ubojicom jadnih životinja tj. zmajeva
Ljubitelji jurskog parka jeste li zgroženi!!!!!!!!!!!!
Dragutin je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2003., 07:17   #8
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Citiraj:
Originally posted by CatKiller

Slika mi je najmanje bitna , uvrijedio me tvoj pristup problemu moje slike, kad smo kod slika , ona od admina je fakat očajna , mene smeta i šta !?

Ako na forumu mogu biti avatari sa osamom bin ladenom ne znam zašto ne bi bio moj.
Gle, nije poanta jel slika ruzna ili ne, nego kaj predstavlja.... a tu imas putra na glavi i nemres reci da nije tako. A sto se tice uvrede, na mene nemres biti ljut jer ja se s cijelom problematikom nisam bavio dok nisam vidio da si napisao "byebye". s druge strane to kaj se ljutis na nekog iz ekipe, a ne na mene - irelevantno. meni ti to sve dodje na isto.

uglavnom, molim te promijeni avatara u nekaj kaj manje smeta ljude.
Staro 12.02.2003., 08:29   #9
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
ja sam da nemijenja nista covjek daj sjasite sa njega svi koji vam je pricamo o vaznim stvarima jebala vas slika svih imamo vaznijeg posla i problema u zivotu.
Staro 12.02.2003., 09:06   #10
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Nemas se sto buniti. Ako si ljubitelj michenja zhivotinja i to javno predstavljash, nemash shto raditi na ovom forumu. Promijeni Avatar u neshto pristojno i nouhardfilings.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.02.2003., 10:30   #11
widowmaker
m e m b e r
Moj komp

widowmaker's Avatar

:confused: a kaj je sa slobodom mišljenja? Niti se na slici vidi da neko nekoga muči, niti ima krvi. Nickname ne mora značiti životno opredjeljenje.Još malo pa bu nekome zasmetalo nasilje u Tomu i Jeriju pa budu tražili da se crtić zabrani. Kad bi se svi ljubitelji životinja upola tako odnosili prema ljudima bilo bi nam puno bolje.
Staro 12.02.2003., 10:36   #12
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
evou trenutku dok mi macak pokusava ubiti kabel od monitora i dok mi se jos par macketina mota po kuci ipak se slazem s onima koji kazu da pustite covjeka na miru.....
dok se drzi podalje od mojih zivotinja meni nesmeta
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2003., 21:21   #13
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Sloboda misljenja? O cemu vi pricate? Price o tome kako je grozno da netko nesto tako radi, ali nemam nista protiv ako to ne radi meni? Nije mucenje macke drzati je za rep pola metra iznad zemlje (cak i ako uspijemo zanemariti pusku u drugoj ruci)? Kako bi bilo da netko ikoga od vas primi za donji dio kichme, podigne vas pola metra u zrak i tako vas drzi? Stvarno ste malogradjani, jebovasblesavesveporedu!

Citiraj:
Originally posted by greg SE
dok se drzi podalje od mojih zivotinja meni nesmeta
...o tome govorim...

Citiraj:
Originally posted by widowmaker
:confused: a kaj je sa slobodom mišljenja? Niti se na slici vidi da neko nekoga muči, niti ima krvi. Nickname ne mora značiti životno opredjeljenje.Još malo pa bu nekome zasmetalo nasilje u Tomu i Jeriju pa budu tražili da se crtić zabrani.
Drzanje machke za rep nije muchenje?
Nickname nije problem, inace bi svatko tko ima killer/butcher/devestater/itd. u nicku bio nepozeljan. Kako bi samo onda izgledali svi ti turniri na netu?
BTW, Tom i Jerry su zabranjeni u Shvedskoj vec duzi niz godina.

Citiraj:
Originally posted by Dragutin
Volim mačke ali me ne smeta ubojica one i tako imaju više života od Killera.
To je kao da kazes: Volim ljude ali nemam nista protiv ubojica i/ili silovatelja. Volim pse, ali nemam nista protiv da ih ljudi zatuku do krvi. Volim knjige, ali nemam nista protiv da se spaljuju.

Citiraj:
Nije u tome poanta. Sto je s ljudima koji samo citaju po forumu, a nisu se registrirali? Uostalom, ne baljezgas gluposti po forumu, vec kvalitetno sudjelujes u raspravama.

Citiraj:
Ako ti je slika najmanje bitna, cemu uopce ovolika strka oko nje? Uvrijedio te pristup problemu tvoje slike? Hm, a da smo ti prvo poslali tortu iz Vinceka i preporuceno pismo da cemo ti se obratiti po pitanju tvog avatara sa zamolbom da se ne ljutis na ono sto cemo ti saopciti?

Citiraj:
Nije bilo prituzba na taj avatar.

Zadnje izmijenjeno od: gpremec. 12.02.2003. u 21:46.
gpremec je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2003., 07:47   #14
Rivi
Ovo ispod nisam ja! :)
Moj komp

Rivi's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Sliku možda triba skinit, možda ne. Jednom je vidiš i ne obraćaš više pažnju na nju. Međutim, i meni su draži pasi nego mačke.
Staro 13.02.2003., 08:04   #15
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Jel? ja više volim macice ali i pse volim, macke bas i nevolim zato jer ce te macka pojest ako ogladni tako sam cuo
Staro 13.02.2003., 08:27   #16
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Ne kužim zašto se diže tolika frka oko te slike.

Niti mi je jasno zašto su ekspertovci navalili na njega da promijeni jer je već tu 2 mjeseca. Baš me zanima koji se to žalio na to. Slika sigurno ne odražava mišljenje čovjeka koji je postavlja. Opet su se pojavile udruge travojedaca i tu prosipaju demagogiju.

Isto mi tako nije jasno zašto je ovaj ne skine. Radi se o banalnoj sličici. Ja bi svoju bez problema zamijenio da mi to dopuste. Ima još toga što bi rado stavio, a možda bi one vjernije dočaravaje mene.

Kada se već ovdje pojavila inicijativa za spas mačaka, bilo bi poželjno da je i Goran skine jer je u seriji koju on promovira pogrdno izražen lik mačka. Nedo Bog da netko postavi Alfa. Zna se što taj radi sa mačkama.

Ja se zalažem da se skinu sve slike sa AMD logom jer ja koristim Intel. Imam i jedan AMD pa niti Intel nije poželjan. ATI sigurno ne dolazi u obzir jer koristim nVidiju. Gle, imam i ATI. nVidia dole. Greg ima kostura i stalno vrši atak na noj integritet. Šalje mi pruku da će me usmrtiti. Zmajček obavezno da skine ono čudovište jer imam noćne more. Cijeli život se treniram kao vitez i ova je slika uvredljiva za mene jer sam cijeli ekran ispikao sa komljem da ga ubijem. MadBoy je imao onog hopsajućeg čovječuljka koji me podsjeća na igrice sa Commodorea i nužno je postrebno da ga ubijem ali mi stalno bježi. Ozrenova slika me podsjeća na nastavnika povijesti. Ne treba objašnjavati koliko sam time frustriran.

Možda bi bilo fino da se skinu sve slike. Samo nebo zna tko će sa bilo kojom biti uvrijeđen.

Travojedcima poručujem da pogledaju knjige iz biologije iz osnovne škole. Tamo se lijepo vidi kolika je dužina crijeva pojedinih životinja. Da je čovjek napravljen da jede travu, imao bi crijeva jednako duga kao ovca ili 3 želuca za preživanje. Ja preferiram grah i rebrica. Nemoj da mi netko stavi slikicu za spas životinja. Odmah se idem žaliti.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2003., 08:59   #17
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Protiv mene nije nista naso jer sam iz buducnosti
Staro 13.02.2003., 09:18   #18
Rivi
Moj komp

Rivi's Avatar

E, RAK-čino, faco. Svaka čast.
Staro 13.02.2003., 10:08   #19
Annihilator
Registered User

Datum registracije: Feb 2003
Ja ne razumijem čemu buka oko jedne odlične slike. Smatram da je ista upravo simpatična. Moja se djevojka ne slaže, no tko nju pita. Dajmo mu da zadrži sliku!

P.S. CatKiller-u, stavi ju sam, no izvrši svojevrsni ROT-13 nad njom, elem prebaci ju u negativ ili nešto slično. Tako je oni koje "vrijeđa" neće morati gledati, dok će oni kojima je u redu ipak znati da je to to.
Annihilator je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2003., 11:10   #20
widowmaker
m e m b e r
Moj komp

widowmaker's Avatar

re gpremec

:clap: :clap: bravo rak
sve se stvari mogu gledati iz dva kuta , recimo možda je cat killer ljubitelj mačaka pa je postavio sliku i nick da upozori ljude kaj se sve događa sa macama, a možda je psiho, ali ni jedno ni drugo ne možeš zaključiti samo iz slike.
Stvar je u tome da svako ima pravo na svoje mišljenje dok god ga silom ne pokuša nametnuti nekom drugom.Uzmi si za primjer Hyde park u Londonu, gdje postoji govornica na koju se popneš i laprdsaš kaj hočeš a ljudi te slušaju ili ne, po svojoj volji
Staro 13.02.2003., 14:01   #21
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

...e, ljudi, fakat ga serete...

RAK u svojoj maniri "najpametniji sam i napisat cu svasta samo da nesto napisem i ispadnem najmudriji na svijetu" zapravo naokolo zaobilazi temu. Kao da pitam tramvajca kada krece ovaj trambvaj, a ovaj mi odgovara sa "da, u voznom je stanju".

Ostali sero o dva pogleda na problematiku. Hm, to me podsjeca na dva pogleda na problem istrebljivanja zhidova za drugog svjetskog rata.

Sereta ga, ljudi, serete...
Staro 13.02.2003., 14:40   #22
Dragutin
Premium

Dragutin's Avatar

Za one koji nisu vidjeli najnoviju novost PC Eksperta.

Slika kao prijetnja je nastrana i zabrinjava jer dolazi od direktnog suparnika.

Prema tome simpatizeri navedenog su u najboljem slučaju fašisti ili još bolje pripadnici Al Qaede:confused:
Dragutin je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2003., 14:46   #23
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Originally posted by gpremec

RAK u svojoj maniri "najpametniji sam i napisat cu svasta samo da nesto napisem i ispadnem najmudriji na svijetu" zapravo naokolo zaobilazi temu. Kao da pitam tramvajca kada krece ovaj trambvaj, a ovaj mi odgovara sa "da, u voznom je stanju".

Ostali sero o dva pogleda na problematiku. Hm, to me podsjeca na dva pogleda na problem istrebljivanja zhidova za drugog svjetskog rata.

Javio se pravi.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2003., 15:49   #24
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
do sad se nisam htio mjesati ali ako ljudima smeta ta slika trebali su lijepo javiti catkilleru a ne preko admina to rjesavati...

ako se dobro sjecam prije mjesec dana je bilo svakavih vrijedanja koja su smetala nekima (i meni) pa smo tu osobu maknuli (dvije ali dobro)..

jedina jako losa stvar je sto oni koji su se bunili se ovdje ne javljaju nego goran mora braniti njihove interese...sto je maximalno neposteno od njih...

sto se mene tice moze svatko imati koji god avatar hoce posto meni nisu ukljuceni i ne smetaju....

mozda bi catkiller trebao pokazati malo dobre volje i promjeniti avatar...a ako ne zeli onda otvorite anketu i u tri dana ko bude imao vise glasova pobjeduje...mislim za i protiv tog avatara..ako vecina bude protiv neka ga onda catkiller makne...ako vecini ne smeta onda dobro...

naravno ako decki iz teama samtraju da to ne zele i dalje morate shvatiti njihove zelje..kao sto bi sbp rekao "JA SAM BOG" (i svi prasnuse u smijeh)...

ma morao sam malo prebaciit na salu jel ovo je pocelo biti ko u saborskoj gostioni....
msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2003., 18:24   #25
sbp
PC Ekspert

Al ja jesam BOG!!! Bar ovdje...

Heeeeeeee Heeeeeeeeee

(Ono, lijecim komplekse manje vrijednosti i to....)

:P
sbp je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2003., 18:58   #26
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Meni nije bilo drago kad sam vidio novog člana pa sam popizdia i svašta mu rekao. Kasnije se ispostavilo da je bila zabuna pa je sve bilo OK. Svejedno nisam volio onu njegovu sličku pa mi je drago što te slikice više nema. Isto tako mislim da bi bila šteta da odustane od foruma zbog slike, povrh toga je i sam rekao da mu nije stalo do nje...
tor je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2003., 04:06   #27
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Citiraj:
Originally posted by tor
Meni nije bilo drago kad sam vidio novog člana pa sam popizdia i svašta mu rekao.
greg zna biti naporan ali ni on ne ide u ovakve ekstremitete ili ekstreme tko ce znat u ova doba, meni se slika bas svida zakon je. neznam, kad sam bio mladi moj prijatelj je isao kamenom pogoditi macku pa sam ga zaustavio agresivno. ali zasto bi se ljutio na ovo covjece neznam kako cu otvoriti jedan divx a vi mi pricate o ovome
Staro 14.02.2003., 09:26   #28
Rivi
Moj komp

Rivi's Avatar

Citiraj:
Originally posted by gpremec

Ti si mi nešto mnogo neurozan tip? Nije ti to dobro. Moga bi te strefit infarkt. A možeš na cijelu situaciju gledati iz ovog kuta. Naime, ako je mački sa slike ovo tek prvi život, onda nema frke, neka slika ostane. Međutim, ako joj je ovo bio deveti, onda sliku stvarno treba skinit.
A u vezi toga da ekipa sere, oprostit ćeš, ali ja ne vidim nikakvo govno.
Iz svega ovog šta si naveo najočitije je to da ti Rak nije drag. A to već nema veze s mačkama.
Staro 14.02.2003., 14:43   #29
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Citiraj:
Originally posted by gospar
greg zna biti naporan ali ni on ne ide u ovakve ekstremitete ili ekstreme tko ce znat u ova doba, meni se slika bas svida zakon je. neznam, kad sam bio mladi moj prijatelj je isao kamenom pogoditi macku pa sam ga zaustavio agresivno. ali zasto bi se ljutio na ovo covjece neznam kako cu otvoriti jedan divx a vi mi pricate o ovome
Ma ne zbog novog člana nego zbog slikice jebemu...
To samo greg po defoultu ubija nove
A kaj ti je s Divx-om?
tor je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2003., 14:50   #30
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Rak je legenda nemojte se u raka dirat a svi znamo koji su TI! koji bi sve vratili kao sto je bilo u vrijeme madarske a od 45' mi smo....

Citiraj:
Originally posted by tor

A kaj ti je s Divx-om?
Star trek DS9 mogu ga gledat samo u media playeru avi je. nemogu u divx, u bsplayeru kaze da format nije dobar. imam nimo codec pack.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno