|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Matična ploča
Ne znam koju bih matičnu kupio, sa via čipsetom ili nforce 2 čipsetom?Koje su bolje, i predložite mi neki najbolji model do 1100 kn!
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: Matična ploča
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
EPOX 8RDA+ ![]()
![]() |
#4 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: Re: Matična ploča
Citiraj:
Oooo sotono, svi pricaju o tome kak su nforce2 ploce totalno zakon i kak u usporedbi s VIA-om nemaju kaj trazit, a ti covjeku preporucujes VIA plocu. I da je bar jeftina, ali ne, ona kosta 1100 kn-a. Mislim, postujem tvoje misljenje i to, ali fakat nisi u pravu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
nforce2 dakako, i to Epox 8RDA+
![]() |
#7 | |
Premium
|
Re: Re: Re: Matična ploča
Citiraj:
Dosadilo mi je vec da drugi preporucuju nesto sto su negdje procitali ili su culi od bakice na placu, a i sam sam se opekao slusajuci "savjete" drugih tako da sam vrlo oprezan kada za nesto dajem savjet. Mislim da je tako posteno , zar ne? Sto se tice nForcea2, kada ga isprobam i ocijenim njegove mogucnosti, mozda promijenim misljenje i sam predjem na taj chipset, ali o tom potom ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
PC Ekspert šerif
|
E hebiga sad, sta mislis da vecini ljudi na ovom forumu prolazi najnoviji hardver kroz ruke kao kumici s placa svjezi sir i vrhnje?? Naravno da je ok preporucit za nesto sto si cuo da je dobro, kljucno je cuo iz vise kolko-tolko vjerodostojnih izvora. ![]() Malo banaliziram, ali kako bi zvucalo da neko sad pita koju da graficku uzme i neki lik sa foruma mu kaze: "Uzmi ti sebi gf3 ti200, to razvaljuje, barem kod mene doma, nisam isprobao radeon 9700 Pro pa ne vjerujem da je tolko dobra." I kaj ti znaci ovo, nisam poklonik nForca, ajd da si zagrizo za neku graficku ili proizvodjaca procova, ali ovo... Al dobro, necu brijat previse, svako ima svoj ukus. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
ja sam uglavnom svugdje cuo da nforce rula, pa onda sam i ja valjda ZA... kolko su brže te ploce i zasto je dobro imat 2 modula memorije? P.S. Beren svaki put kad postas oko mi zapne za tvoj sig, ostanem bez daha i padam...negdje.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
S dva modula imaš,teoretski duplo veču brzinu(2Xnpr.333=666) dok su stvarna ubrzanja u odnosu na jedan modul negdje oko 30 % (što je i više nego zgodno). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Odlučio sam se ra Epox.Još samo proc.Kji AMD XP je best buy.Meni se čini 2400+, no nisam siguran
![]() |
#13 |
PC Ekspert šerif
|
Ako nabacis posteni hladnjak za proc onda defintivno t-bred 1700+ ili 1800+. Gledaj da je "B" jezgra u pitanju, pogledaj na forumu, ima jedan thread u kojem se prica o tome kako izabrat pravi proc. To je u slucaju da hoces overclockirat, a ako neces onda je 2400+ ok izbor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|