|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
jeli tualatin?
ne kuzim se uopce u intel posto sam vec dugo na amd-u a imam jedan proc pa me zanima koliko on opce vrijedi... celeron sa oznakama 1200/256/100/1.475 gore i "CELERON SL5Y5" dole i nema malu jezgru vec nekakav veci metalni dio...valjda nekakva zastita neznam... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Jest, to je Tulatin jezgra... (Tualatin-256) ![]() http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL5Y5.html EDIT: pogi je bio brzi ![]()
|
|
|
#4 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Je, Tulac-Mulac je to Btw, jel bi ga mijenjao za istog takvog na ravno 1 GHz uz neku nadoplaticu? ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Premium
|
koliku nadoplatu?? + moram pitat... dal imas mozda plocu za njega za prodat?? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Prečupavi mod
|
Pa nemam pojma koliko... 30kn? ImamTUSL-icu, ali ne za prodati ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Premium
|
...
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Prečupavi mod
|
Uf, uf... sumnjam da mi se da tako nesto izvoditi Tesko je nac Tulac ready ploce, cak i vulgaris s370 ploce je tesko naci... pogotovo sa dobrim OC mogucnostima Sretno u trazenju...
|
|
|
|
|
#10 |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
imam dvije soltek sl-65kv2-t i ct ali sumnjam da idu na prodaju ![]() oc-anje ide... mozda imaju jos u diskontu24 pogledaj malo, prosvrljaj po servisima
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 | |
|
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
je, da kad bi to tak islo ja imam jedan komp koji dam burazu (prvi osnovne) na koristenje ponekad kad ne radim na njemu, jedan tulac je kod starog, sad sam na njemu, stoji u mojoj sobi, i jedan je kod mojih dviju sestara u sobi i one se koriste njime. osim toga moro bi mi dat oba ta tulca da bi ti ja dao jednu plocu, nema ih za nabavit![]()
|
|
|
#19 |
|
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
je tulac je.....:clap: moro sam se je javit...: Machineg : axeman :
|
|
|