|
![]() |
#1 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() Zanimaju me koji DJ vrte dobar house, dakle i vocal i tech house, a može i prijedlozi za neke pjesme.. Ne bi imao niš protiv ako netko zna neki dobar set, dakle ne samo pjesme od 10 min nego od sat vremena.
![]() |
#2 |
Djembe playa
Datum registracije: Feb 2006
|
Jao koje pitanje, mislim gdje početi, nebi ni tri dana nabrajanja bila dosta, ali evo: Setove ako ćeš skidati nabavi definitivno tatu elektronske glazbe, dragog i simpatičnog Francuza, gospodina Laurent Garniera. Stvarno ne znam koga sve da ti sad nabrojim ali evo ti par imena: Danny Howells, Didier Sinclair, Masters At Work (Kenny "Dope" Gonzales i Little Louie Vega), Tiga, Derrick Carter, Mylo, Ian Pooley, Roger Sanchez, Terry Lee Brown Jr., Mark Farina, Deep Dish, Sander Kleinenberg, ... i još puno, puno njih. Evo ti link na forum di su linkovi na setove pa uživaj. Ali ako nemaš flat možeš samo gledati i plakati (kao ja ![]() http://forum.er45.com/viewtopic.php?...er=asc&start=0 A stvari koje me trenutno rasturaju, hm ... Probaj skinuti ovo: Timmy Vegas & Andy Daniell - Disco Shit (Sandy Rivera & Andy Daniel Back2Black Pt.2 Remix)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Djembe playa
Datum registracije: Feb 2006
|
Pa ovo je skoro sve Drum&Bass osim Rothera koji je Elektro, a čovjek je tražio House.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|