|
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije moguće. Posluži se programom VSO DivsToDvd ili ti pošaljem svoj malo opširniji vodič, al programe iz njega si sam nabavljaj, ima ih pet.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
aj pošalji vodic bas me zanima sto se tice vso divx2dvd odustao sam davno od tog programa jer sam ga skinuo nekoliko puta sa sluzbenog sajta i nakon instalacije sam dobio program na ČIRILICI - a nemrem tak radit jer fkt nis ne kuzim. cak brijem da nije ni cirlica nego neka bolesnoca druga... sick EDIT: sad sam tek skuzio ovaj translator al je premutav i nemrem promjenit jezik LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Lijepo ti kažem, nauči ćirilicu. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
moram reci da sam veoma razocaran dvijema stvarima: 1. nerom koji je iz neznam kog razloga si dozvolio ovako veliki propust kao sto je dodavanje subtitlova na dvd 2. VSO convert divx to dvd - moj boze nisam vidio ovako los program koji SE PLACA vec jako dugo. tako plitke opcije i glupo razraden program je stvarno rijedak. onaj photo DVD jos nesto vrijedi al ovo za radit filmove.. ubi boze... sad moram radit image prvo od divxa u dvd da bi sa DVDx-om otvorio dvd i od njega napravio divx na koji cu naljepit subtitle da bi onda taj divx opet sprzio u finalni dvd, LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Trebaš onda uzet moj tutor i amen... ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Nero vision express ja koristim jer s ovim novim nešt ne štima kak bi ja to htio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Evo ti link pa si skini. Limitirao sam na dvije konekcije odjednom tak da se strpi, u slučaju da ne možeš skinut, dok neko drugi ne skine. Držat ću par sati pa nek skine ko oće. http://domy-os.no-ip.org/DivX2DVDwSubtitles.rar Isprva će ti se možda činit komplicirano, al kad uđeš u štos bit će ti jednostavno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
tnx m8 ![]() |
![]() |
![]() |
|