|
![]() |
#1 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
software resenje samounistenja
biti cu sto kraci i jasniji jer bi se tu moglo pricati satima imam xp i 4 particije. podsjecam ako neki sustav koristi neke fileove koji prebivaju u memoriji ti se fileovi nemogu izbrisati bez uporabe dosa recimo ili ako se iskljuce. razmatrao sam razne stvari pomocu makro programa, skripiti i tako, sto ja trebam. koje programe nacine resenja mogu koristiti ili gdje mogu naci neke skripte gotove da ja jednostavno ako pritisnem neku ikonu da on izvrsi format C: pa D: pa ... itd. ili da prebrise podatke nekoliko puta. ima jedan program novi na www.download.com 24/7 se zove kod njega se moze staviti pokretanje nekog programa ako se dobije ta i ta email poruka sa tim i tim rijecima. da budem indiskretan kompjuter zavrsi u krivim rukama da postoji neka linija obrane barem ili da mora se unijeti odredena sifra svako recimo tjedan dana inace se pokrece to samo unistenje tako receno. dakle ima li tko kakvu ideju , sta bi trebao koristiti?
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|