|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Napajanje HIPER 4S525-EU
Evo , odlučih kupit ovo napajanje. Ponajviše zbog 34A na +3.3V i +5V te zadivljujući 270 W ukupno na +3.3V i +5V. nisam našao nešto loše u recenzijama za ovaj model pa ako netko ima kakvih saznjanja ili misli da se varam u izboru nek slobodno opali svoje mišljenje.... Limitiran sam Hg šrotom tako da eventualni prijedlozi mogu ići samo iz njihove trenutne ponude. Podržava li ovo napajanje matične za intel dual core procesore ? Kupuje se u ponedeljak ! Valjda : sweating http://www.hipergroup.com/English/pr...hpu-4s525.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Nema nitko ništa protiv tog napajanja, ali preporučujem ti da si potražiš Bubbino mišljenje o Hiper-u. Ja bi osobno da dajem već te novce za napajanje dodao još 100 kn i kupio Silverstone: http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=17754
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Hmm... malo sam gledao fotke tog Silverstona i to napajanje mi se čini klasa ispod , nisam stručnjak za elektroniku ali lemovi te sama završna obrada iznutra je nekako gruba. Ne uljeva mi neko povjerenje a i nema ga u šrotu. Bubba znaš li šta o tom hiperu na kojeg sam se namjerio ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
lolcina sliverstone su tata svim desktop napajanjima pa pogle samo odstupanja (kojih nema... ) ja da me nezabrinjava buka bi uzeo to napajanje onako bez razmisljanja... A posto sam noise freek jebiga to je zato seasonic ![]()
![]() |
#6 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Laughing Man
|
Evo tu možeš saznati Bubbino mišljenje o Hiper napajanjima: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=35119
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Laughing Man
|
Pročitao, sredi si riječnik i smanji sig (5 redaka pravilo), pa onda možemo pričati.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
evo ga sredil sam malo sig malo OT ali lepo mi je kod vas u Crikvenici, odemo obično koji dan na izlet k vama ak smo negde blizu. obično smo na onoj plaži kaj se plača upad, fino je uređena, nema smeća posvuda kaj mi se jako zdopada reci kaj si htel reći ili pitati
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Bubba koji model si ti probao/testirao? Ja sam pogledao neke recenzije bas za ovu seriju 480w type R koja je pobrala ugodne pohvale za razliku od svih ostalih modela sta su proizveli..ukljucujuci i onog jaceg...580W. Kupio sam kasnije 480w type R i ne bunim se sta se rada tice...naponi su jos stabilni i u granicam tolerancije ali moram priznat da nisam osobno mjerio iz rve ruke ..mislim unimerom napone tokom opterecenja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Laughing Man
|
@njunjo_hr: sig si sredio, još ti samo riječnik treba urediti
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
bubba nisam te mislio uvrijediti ako sam to napravio mjerio nisam nikakvim instrumentom a bome ne mislim mjeriti nekim programima iz windowsa jer je to farbanje očiju želio sam opovrgnuti samo ovo "Vidis, taj Hyper nije bio u stanju pogoniti 100W loada na 12V u bilo kojem obliku kada bi se ovaj prikacio odjedamput." jer ako pročitaš ovdje ( http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=35119 ) (zadnji post) videl buš da sam ja teral više od 100w na 12v i sve je radilo e sad caka je u tome da je nisam meril oscilacije i ostale điđimiđice pa neznam kak se ponaša ali moram reći da nisam imal ni jedno blokiranje sustava uzrokovano zbog napajanja u zgradi di živim imamo lift i dok on starta sva svijetla malo slabije svijetle (pad napona znači, izmjereno i obično je oko 15 v) e sad još nije bilo gašenja računala zbog toga napajanje je ok, da postoje bolja sigurno postoje, da je uber ultra loše kak ti (bubba) tvrdiš nebi se sa time složil plesanje napona nemogu sa ničim izmjeriti i zabilježiti osim voltmetrom ali to mi je ko da odoka važem vrečicu jabuka rukom a za osciloskop ne mislim davati pare jer mi još netreba a najvažinije nemam ni šuške za njega
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|