Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.04.2006., 12:19   #1
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Windows XP SP3 Build 2

Evo nešto zanimljivo međutim osim govorkanja nije mi ništa ovo poznato , ima li tko kakvih saznjanja o ovom SP3 ??

stuc je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2006., 13:13   #2
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Imam ja i malo je u banani. Pucaju mi driveri od ATI-ja i maticne. Nece mi registrirati Corel (original) i svako malo se zblokira. Sve u svemu,ne gibiti vrijeme ,barem ja sigurno vise necu.

BTW: ovo ne bi trebalo biti ovdje jer je ova verzija WIN totalno piratska jer ne mozes upisati svoj cd-key. Zato bi mozda i trebalo lockat topic.
spawn je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.04.2006., 13:32   #3
G0RKI
Premium

G0RKI's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Da to su modani win da svin i svacin i zbilja NEMA toga sta NEMAJ...A nije ni cudo s obzirom da CD napuni do kraja!
Vidin da i to neke veseli...
G0RKI je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2006., 14:25   #4
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
BTW: ovo ne bi trebalo biti ovdje jer je ova verzija WIN totalno piratska jer ne mozes upisati svoj cd-key. Zato bi mozda i trebalo lockat topic.
Slažem se u potpunosti , ako se kosi sa pravilima nek se locka međutim pošto sama stvar pravi dosta problema nek ostane drugima za upozorbu da se ne bakću s time.
stuc je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2006., 15:10   #5
G0RKI
Premium

G0RKI's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
...ovo ne bi trebalo biti ovdje jer je ova verzija WIN totalno piratska jer ne mozes upisati svoj cd-key.
To sta ne pri instalaciji win ne zahtijeva od korisnika da unese licence key ne znaci da je piratska... Danas postoje programi koji mogu LEGALNO prilagoditi/tweakati kompletan setup od windowsa do najsitnijih detalja a da ne govorim da se vec prethodno mogu unjeti i kljucevi... To nije nezakonit proces ako posjedujes Licenciranu verziju..

Sta se tice ove verzije i njenog tvorca (mislim na ocobu koja je tweakala) ove win ne znam da li posjeduje Licencu za te win tj...da li je pri modificiranju istih unio SVOJ VAŽECI KLJUČ koji je dobio prilozen uz originalni WinXP CD! AKO jE onda svakako krsi zakon sta raspačava SVOJU licenciranu kopiju ...i distribuira istu internetom na bilo koji nacin.... (pravnici ce me ispravit/nadopunit u ovome )...

I cemu lock pa valjda imaju toliko soli u glavi da razaberu sta je leganlno a sta ne...i gdje iste pronaci na internetu?!
G0RKI je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno