|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Windows XP SP3 Build 2
Evo nešto zanimljivo međutim osim govorkanja nije mi ništa ovo poznato , ima li tko kakvih saznjanja o ovom SP3 ?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Imam ja i malo je u banani. Pucaju mi driveri od ATI-ja i maticne. Nece mi registrirati Corel (original) i svako malo se zblokira. Sve u svemu,ne gibiti vrijeme ,barem ja sigurno vise necu. BTW: ovo ne bi trebalo biti ovdje jer je ova verzija WIN totalno piratska jer ne mozes upisati svoj cd-key. Zato bi mozda i trebalo lockat topic. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da to su modani win da svin i svacin i zbilja NEMA toga sta NEMAJ...A nije ni cudo s obzirom da CD napuni do kraja! Vidin da i to neke veseli... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Sta se tice ove verzije i njenog tvorca (mislim na ocobu koja je tweakala) ove win ne znam da li posjeduje Licencu za te win tj...da li je pri modificiranju istih unio SVOJ VAŽECI KLJUČ koji je dobio prilozen uz originalni WinXP CD! AKO jE onda svakako krsi zakon sta raspačava SVOJU licenciranu kopiju ...i distribuira istu internetom na bilo koji nacin.... (pravnici ce me ispravit/nadopunit u ovome )... I cemu lock pa valjda imaju toliko soli u glavi da razaberu sta je leganlno a sta ne...i gdje iste pronaci na internetu?! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|