|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kvaliteta koja se čuje
Dok su pošteni ljudi varili ono kaj su natrpali za Uskrs u sebe ja sam se jučer morao zajebavati sa j*****m grijačem kojeg sam promijenio prije par mjeseci:mad: Fakat kvaliteta koja se čuje...i čulo se bogme-mislio sam da mi je bojler riknul kad je to prasnulo... Pol vure sam ga čupal van. A "lajtunzi" koji idu iz cijevi na bojler su pak posebna priča...dok ga staviš i ne diraš je u redu, nedo bog da ga slučajno odšarafiš jednom-odmah procuri : suicide Moral sam se malo pojadat da vidite kak je to mjenjati "pravi" hardware... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
ajd,ajd to ti je "samo" jedan komacek sitni,ti bi vmrl da moras celu hizu odrzavat i servisirat , nikad konca ni kraja! a kak je to zgledalo:jen serafek,pauza za Zuju i Maliboreka,ondak drugi,pa gaaablec..onda jopet zalit Zujom,kupit set novih Gedora,pa Zuja i pljuga,istrpit kritiku kaj vec nije gotovo -od zene,ondak od jada popit 2 x Zuju i popusit 5 pljuga,uzet multi set alata kad je vec vrag zel salu, onda jopet uja i Pljuga.....eeee a gablec izmedu, kad teska radnicka sljakerska klasa(TRSK) odsarafi "svih" 6 serafa....a opasnost od udara struje? to je bar jos jena Zuja..... i tak... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Mislim-tko te j**e kad si si napravil onakvu kadu pa se moraš grbit svaki put kad nekaj moraš raditi...klekneš NAD kadu-škemba je U kadi...pa ti radi.. ![]() I nije jedan komadić hardwarea nego tri. Riknuli su i termostat i termalna zaštita i grijač. A po najnovijem termostat i termalna zaštita nisu skupa "zaliveni" u jednom komadu kao prije nego se sad prodaju odvojeno pa si ti misli gdije buš kaj prišarafil... Drugi put bum tebe majstora pozval na šunkicu a ja bum pil Žuju i prigovaral ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
tocno ko i moja zena!!!! a da si niste nekaj u srodstvu?? krvopijka dime,krvopijac za prijatela...pa ti ..nes pil!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
icq guys ![]() ![]() ![]() nego sta da kazem i sam sam svjedok "kineza" tj njihovih prizvoda... Prije nekih par godina kada bi kupio pipu onda bi to bila pipa sa dihtunzima da neporcure 5g a danas kupis pipu i procuri za 2 god....
![]() |
#8 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() E sad, do kad-to ćemo još vidjeti...bar sam ga sam popravio, neću ni pomišljat koliko bi mi neki "majstor" uzeo za sve to... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
pa nisam ni izrazio sumnju da sad radi al kak bi to bilo da ste ti i mitzek to delali na gore opisani nacin, u to ne bum dublje ulazil ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
|