|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Ima tko Sony Ericsson k750?
Zanima me dali neko ima navedeni mobitel te kakav mu je dojam o njemu??? razmišljam o kupovini toga k750 pa se želim uvjerit da valja.ili je bolje čekat nešt drugo?? ak tko ima prijeldog nekog boljeg onda nek kaže... ali treba imati kameru,mp3 player,256k,oko 6 sati i više rada baterije i tak...i bluetooth |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja imam K750. Pre zadovoljan. Za razliku od K700, joystick je mnogo bolji. Za blic se koriste dvije snažne ledice, slike po noći su odlične. Malo, malo nasnimim novih 100 java igara na nj, predivno. Ekran je bolji od K700. Ergonomski napravljen, doduše u zadnje vrijeme mi pada iz đepa stalno, i ima jednu ogrbotinu, ali njemu samom nije ništa. MP3 i radio rade super, a slušalice koje dobiješ su bolje od onih što kupiš u dučanu za 100kn. Isprobano.. Definitivno preporuka. Baterija, dok se ne igram, radi 4 dana. Ali ako se igraš nekoliko sati, traje dva dana. U početku dok ga ne isprobaš i istražiš, trajat će i kraće, ali ne brini. I nemoj slušat noobove kad ti kažu moraš punit bateriju prvi put 12 sati... Ja sam ju prvi put puni 2 sata, koliko i treba da se napuni i nemam problema. To ti govorim, jer kad ga kupiš jednostavno nećeš izdržat gledajući ga... Morat češ ga uzet, hehe :-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
K750 je imho najbolji/najjeftiniji mob sa prosirivom memorijom. Nadalje ono sto em nervira kod k750 je to kada sam ga uzeo u ruku odma mi je upalo u oko to sto sam imao dojam koda je napravljen od jeftine plastike ili ti sve se klima/skripi. To je mozda samo ovaj model koji sam ja drzao u ruci ali eto to je meni smetalo. Druga stvar je ta sto se Sony forsira sa tim svojim govnima tipa da je fotic pa ga kao drzis sa strane i slikas sa gumbom sa strane onak WTF ? ? ? ocu mob sa kamerom a necu brije da je to fotic kada NIJE!!! Ta tipka koja svjetluca dok ides slikati me extra nervirala... E sada Mob sto se tice prosirivosti i izgleda nemam pogovora jer kosta malo vise od d500 (govorim o oglasniku) a dobiva se mogucnost prosirenja sto je jako ljepo. Izgledom mi je ni ljep ni ruzan onak mob (za razliku od samsunga ![]() Sto se tice punjenja netreba se puniti 12 ili 14h jer je baterija li ion ska ili lit poly nisam siguran a neda mi se guglati to je trebalo raditi sa nimh baterijama. Uglavnom drzala je oko 3 dana ili 2 dana ako bi se igrao sa njim ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
preporuka definitivna....ali ja bi radije ''malo'' (nekom malo, nekome puno) nadodao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
ma D750,K750 i W800 su zapravo svi isti modeli samo kaj je softver različit i vanjski izgled te to kaj je D750 napravljen za T-mobile... u biti,bilo kaj da izaberem je ok...iako me privlači baš k750 zbog crne boje...ne znam...kaj vi mislite koji je bolji?? i da,di ga mogu kupiti??vidim da u oglasima prodaju ono tipa-0h razgovora,garancija,zapakiran...kakvi su ti??mislim,čija je garancija?? pitam jer vidim da su 700kn jeftiniji od onih kaj sam gledo na Elektromagicu pa zato... e,da završim...zanima me kakvi su zvukovi(mp3),gledanje filmića i slušanje mjuze na k750 ili na w800??? hvala! : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
mene zanima dali je zvučik dovoljno glasan kada ti zvoni mob sa mp3em, znam da je dosta slabiji od d500...? |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
|
kupis koss the plug i slusas da ti usi odpadaju ![]() Sto se tice izbora izmedju svih meni je najljepsi k7500 ili w800i ali je taj w800i SKUUUUP ![]()
![]() |
#9 |
Banned
|
pa nije prevelika razlika između K750 i W800,jel tak?? zanima me,Codiac,kaj si o plastici govorio?pa onaj "bivši" K700 imao je fenomenalno kučište. i daj te odgovorite,se isplati kupit prek oglasnika?čija je to garancija?jedino kaj nemrem na rate uzimat...ha ha |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
ma kad gledaš pak oko te garancije onda je bolje uzet mob u pravom dućanu i s pravom garancijom... jel npr. vidim da su se neki žalili na joystick kod k750 pa sad daj zamisli da nakon 4 mjeseca ti ode i trebaš ga zamijenit...mislim,ak je taj frajer od kog si ga kupio pošten onda problema nema ali... jel imaju di mobiteli iz serije 750 uopće kakvu manu te ovaj w800? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Ja san kupija priko oglasa od nekog momka iz rijeke sa garancijon iz EM i sve ok mob bez ogrebotine u odlicnom stanju. Samo treba stavit novi firmware (to kod svih k750) sa garancijon je mukte i ljudi se zale na joystick ali da kucnem u drvo meni je ok. Iako neki stavljaju software od w800 jer je skoro isti samo sta w800 ima koju funkciju vise ali ne puno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
bycod
|
Frend je fleshao k750 sa w800 softwareom i radi super ![]() Uglavnom meni je plastika od koje je radjen k750 nezna nepase mi. U oglasniku imas ljude koji prodaju mobove sa pisanim garancijama ili ti pravim grancijama u ovlastenim servisima ![]()
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
bycod
|
Citiraj:
Svi kazu da su slusalice zakon i da se super cuju ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
E ja imam K750i, nisam baš zadovoljan, ustvari sve je odlično, ali joystick je više nego grozan, pokvario se nakon mjesec dana, promjenio ga i opet ista stvar, to je jedino što ne valja na tom mobitelu, ja više ne mogu koristit taj mob radi joysticka, i još ne prima naradbe kako treba ako ih primi, neki dan je frend u školi, na satu ušao u meni i sam mu se uključuo player i počela pjesma, skoro smo i ja i on izletili sa sata ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Kad smo već kod slušalica, ove sluške koje sam naknadno kupio za mob su najbolje in-ear sluške koje sam u životu imao...nevjerojatan zvuk (čist, snažan bas) i totalno izoliraju vanjski zvuk, ono vozim se u zetovom busu drvenjaku i samo glazbu čujem...i još mobitel + 512mb i to je to ![]() Ubitačna kombinacija ![]() E,da, sluške su koštale 250 kn ![]() ![]() http://img148.imageshack.us/img148/3628/dsc010874se.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
bycod
|
Pa pogledaj KOSS THE PLUG ISTI dizajn ![]() Nego slazem se da su ove slusalice za SE ubojice ali us preskupe koss je moj izbor ![]() hjerkic probaj flashati mob i onda mislim da ce ti dosta sranja rijesiti .
![]() |
#22 |
Premium
|
Misliš da stavim novi firmware sa sony ericsson stranice? ili nešto drugo |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
nije brendan ni na jednu mrežu |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Ako nije brendiran onda skini ovi program sa sonyericsson-ove str. i sljedi upiute http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...21839&esi=true , a ako nije nikad mijenjan soft i kaze ti da imas najnoviji onda ti je brendiran mob |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
čini se da ću rađe kupit SE W800 jer vidim da na njega se skoro nitko ne žali... kaj mislite o njemu?? zanima me samo mijenjanje njegova softvera,kak to ide??uzeo bi ga u T-Comu pa zato pitam.se gubi garancija dekodiranjem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
pa ljepši jer je onak crn ali su u biti isti. vidim da po iskustvima je W800 bolji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Codiac- napisao: Druga stvar je ta sto se Sony forsira sa tim svojim govnima tipa da je fotic pa ga kao drzis sa strane i slikas sa gumbom sa strane onak WTF ? ? ? ocu mob sa kamerom a necu brije da je to fotic kada NIJE!!! Ocito nemas pojma sta govoris jer K750i doista je fotic. Ako zelis posaljem ti fotke napravljene foticem K750i i nekim jeftinim digitalcem (za njega fakat ne mozes rec da nije fotic kad je ono 100% fotic po svojoj definiciji) pa ih onda proanaliziraj i usporedi.
![]() |
#30 |
bycod
|
K750 je pored mene kao i d500 i mogu reci da su slike ono skoro pa iste.... recemo da k750 ima nekih 5% bolje slike imho jel. I ne k750 nije fotic a onaj gumb sa strane me nervira jer blica dok stavis na kameru .... I da imam pojma o cemu pricam. I po kakvoj je to definiciji k750 digitalac ? Mislim da trebas pogledati malo mobitele koji tek dolaze pa ces vidjeti definiciju fotica dok su ove kamere od 2mp tek zadovoljavajuce slike .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|