|
![]() |
#1 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
COD2 problem
jučer sam nanovo instaliravao drivere za grafu. upočetku je bilo sve ok dok nisam došao na naš server. uđem unutra, ping skoči na 999 i makne se eventualno do 800. reko "niš, to malo T-com zeza" ali mi je bilo čudno zato jer su svi imali ping oko 70-80. vratim se natrag u win, maknem ove nove drivere i vratim stare, probam opet i ping mi je opet 999. svako malo trza, malo vrti sa 30 frame-ova malo sa 7 i tak ispočetka. dobro, probam ja otić do nekog drugog servera. uđem na slovenski, treba mu 5 minuta da odabere tim i oružje. uđem usred igre i želim vidjet kak drugi igraju. kliknem ljevim mišem, vidim drugog igrača, paf (: baad : : baad : : baad : ) "connection interupped". ali nakon 3 sekunde, opet se vrati veza i opet počne štekanje. kak to rješiti?? ko to rješi dobi pivu na žderonjama ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Prva stvar je da provjeris sa T-comom koja ti je stvarna veza, da se nije nesto slucajno poremetilo. Kakav ti je download? Jesi probao druge on-line igre? Dali si mijenjao postavke antivirusnih alata? Firewall? Da li ti je opcenito spajanje na net sporije? Da nemas spywere ili viruse na kompu? Ima milijun solucija koje trebas prvo probati, reinstalirati windowse(to je 2h posla sa instalacijom svih programa) tek onda ako nijedna ne upali se pita na forumu, ah ta danasnja djeca...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Spermich Termich
|
win je star kojih tjedan dana. u drugim online igrama (kao npr. Warcraft, makar se nemože mjerit sa COD-om) mi je ping 38. danas sam baš skidao pjesme, ide od 100kb/s i spusti se na 63 i ne miče se. antivirus nisam ništa dirao (AVG) niti firewall (Zone Alarm podešen po sticky-u) i sve je čisto od virusa i spyvare-a ![]() samo sam reinstalirao drivere od grafe, a prije toga sve normalno, vatim stare drivere i opet??? samo mi nije jasno kakve veze ima grafa(ako ima) sa pucanjem veze (i to u razmaku od 10min oko 4-5 puta ali samo u COD-u) evo, prekjučer sam baš na serveru igaro cod i ping mi je bio 70 ima neko kakav prijedlog osim reinstall win-a (wina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Onda je Rak kriv. ![]() Gledaj, nama u Rijeci je ping skocio i ne spusta se jer su u HT-u promijenili software. Ali nama je sporije u svim segmentima a to se kod downloada ne primjeti toliko. Ako ti nije skocio u Warcraftu ping onda je logicni zakljucak da se radi o COD2 igri. To sa grafikokom sumnjam da moze imati bilo kakve veze, probaj ponovno reinstal i slicno. Podesi ponovno sve zastitne alate i rekonfiguiraj router ako ga imas. Atha, ako svi budu stavljali pitanja bez da ista probaju na sto bi to licilo? Uostalom ja ili ti ili bilo tko tko pokusava pomoci takvima bio bi zapravo budala jer mi nek se mucimo dok on drka. To se ne odnosi na terminatora, on samo nije napisao sta je sve isprobao, ali takvih ima na stotine na ovome forumu, odi samo na programiranje gdje je svaka druga teme moze li mi tko napraviti program koji ce mi ovo i ono raditi.
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
naime, shto se nama dogodilo. mi imamo response time oko 120ms. i vishe. na serveru nam je oko 180ms. dok je drugia 11 do 20ms. ![]() ![]() kako sam imao obaveza, nisam stigao napisati mail na helpdesk. to moramo svi napraviti Andeo, ti, ja i sniper. ili neche biti nishta od rjeshavanja problema.
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
se COD2 može normalno igrat s 512/128 ? i koliko se troši MB otprilike na sat/dva dnevno igranja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Spermich Termich
|
evo istestirao sam sa speedtestom "Your current bandwidth reading is: 384.00kbps which means you can download at 50.75 KB/sec. from our servers. " ali nije to problem gledajte, kako npr. imam u 18.45h ping recimo 70. u 19.00h ping mi skoči na 999 i samo konekcija paf. i nastavi se sve do danas. @andeo samo sam reko da mi se to počelo događati poslije kaj sam instalirao drivere za grafu, ne kažem ja da ima veze sa grafom.
![]() |
#9 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Igra ide super s tom vezom, svi smo manje više na toj brzini. Skida u posjeku između 20 do 30MB po satu. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|