|
![]() |
#1 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() Outrlook Express mi se očajno sporo otvara. Nekad treba i preko 45s da se otvori: ![]() Koji bi mi neki drugi program preporučili za pregledavanje maila? Imao sam jedan dobar al mu se nemogu sjetiti imena.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
da mozda necuvas gomilu starih mailova....??? to ga zna usporiti.... od ostalim meni je pasala jos samo eudora ali danas ima gomila tih programcica, svtko ima svog favorita |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Nabrojite još neke programe da ih isprobam. Važno je da su brzi.
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Outlook Express!!!
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
..
|
Re: Re: Outlook Express!!!
meni je Eudora zakon...probaj s njom...jako brza i mozes imati vise mejl akaunta odjendom (nemoras raditi vise identity-a kao u outlooku...znam da je u nekim verzijama se moralo tako nisam siguran za sve..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Probaj sa Pocom, Bat, gore navedena Eudora. Ja sam se nekak navikao na jagorov webmail posto tam koristim mail, od svuda mogu provjeriti mail i mogu se eventualno telnetirati pa muttom pogledati. moje 2 kune
![]() |
#7 |
I feel devilish today ...
|
Jos jedan glas za PMMail. Ja sam tocno iz tog razloga odustao od outlooka.
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
A zakaj su msvrtanovi postovi uokvireni ljubicastom bojom??????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
Zato jer mu je amputiran osjecaj za estetiku.
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ljubichastom?
Da me jebes, meni RGB ne dela na monitoru, meni je to naranchasto:confused: . Ajde nemojte se sada praviti nevinašca, veliki outlook i vozi. Moj *.pst je 70 Mb i Outlook se otvara za točno onoliko koliko mi treba da upišem password i lupim enter. Zašto veliki outlook, back up, jedna *.pst datoteka i sve si spasič, nema export - import Jozo i sinovi, adress book u kojem piše sve kaj ti treba, todo lista za nas (Vas) kaj imamo posla kao svrabljivi, rođendani, godišnjice (koliko te puta draga pogledala i rekla ljutim se na tebe, ak ne znaš zakaj nebum ti niti rekla?), pokreneš outlook i tamo lijepo piše zakaj garant, zato prvo paljenje odma u outlook pa sve ostalo ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Da rezimiramo: koristim PMMail od pocetka '98 godine, imam arhivu svih svojih e-mail poruka od pocetka '97 (migrirao sam iz tadasnjeg Internet Maila). Za sada je direktorij narastao na cca. 250 MB i dize se za 2-3 sekunde uvijek, bez ikakvih problema, a zbog takvih preformansi su neki suforumasi takodjer presli na isti.. A sto se tice nasih dragih Outlookasa, samo jedno pitanje: Koliko puta ste do sada pokupili virus ? ![]()
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
PMMail nikada nisam koristio i ne znam kakv je, niti ga koristi itko od mojih pa ću ti morati vjerovati na rijeć da je dobar. ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
|
Samim time sto PMMail nije mainstream proizvod nije meta 99.9 posto napada. Zbog toga si siguran i nemoras svako malo traziti critical update-ove na netu i vjerovati microsoftu na rijec da OVAJ build nema nikakvih problema.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|