|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
pitanje u vezi telefax-a
Kupio sam neki polovni Panasonic-ov telefax pa me zanima za to slanje/primanje fakseva jel mi treba ISDN ili jos jedna linija(kak imaju ono u trgovinama br.tel i br.fax-razliciti su brojevi), ili ga samo spojim na ovu svoju liniju i sve šljaka? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
MOze i jedno i drugo,
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako ga spajas na jednu liniju od telefona nemoj ostaviti ukljucen automatic recive mod jer ce se fax sam javljati na poziv. Najbolje ostavi na manual ili tel/fax pa kada ti netko hoce poslati fax tj. trazi signal samo digni slusalicu i stisni start. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ima li tko telefax Panasonic KX-F700? treba mi manual(upute) od njega... pa ak bi mi tko htio to skenirat ili...please |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
pogledaj tu: http://www.panasonic-kx.com/USER_MANUAL.htm
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
e fala ti ko bratu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
zna li tko da li ima taj navedeni fax prikaz broja dok te netko zove? nemrem naci u knjizi a kad me netko zove nist ne prikazuje (imam ukljuceno od strane t-com-a za prikaz broja, sto se placa svaki mjesec po 12kn...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
To je malo stariji fax pa najvjerojatnije nema. Inace se panasonic na svojim TK uredjajima koji imaju prikaz broja redovno pohvali sa natpisom callerID na kucistu. BTW ni na jednom telefonu nisam naisao na opciju ukljucivanja prikaza broja u meniju vec je to aktivno po defaultu. Ako ti je vazan prikaz broja probaj nazvati THT zanam da su oni dilali neke glupe kutijice koje su to radile. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |