|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ffdshow turtorial/postavke?
Evo imam pitanje vezano za doticni program...zanimaju me njegove mogucnost i kako bi te postojece prednosti doticnog programa mogao iskoristiti u reprodukciji video/audio sadrzaja. Ako netko ima kakav prijedlog ili jednostabno "razumije" program molim ga da da mi to objasni u kratko ili siroko (koliko je voljan). Poznato mi je da sadrzi razne audio/video filter ali je toliko nabacan opcijama za mene (obicnog smrtnika) ...: nono : ...ne uspjevam ga optimizirat/podesit kako treba? Ako je netko voljan moze i napravit How to post vezan za ovaj program...mislim da ovaj program zasluzije vise paznje... Unaprijed hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ja to niš ne podešavam. Instaliram ga i po defaultu podrzava sve vaznije codece u reprodukciji u BS playeru ili media player classic. Kad zelim nesto kodirat koristim codec (Npr auto gordian knot i najnoviji XVID) Nije tutorial al meni je tak cisto dosta ![]()
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa da ja radim upravo to isto (AGknot+ BsPlayer) ali bi zelija saznat nesto "naprednije" o samome programu naravno ako neko zna? Hvala na turtorialu! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|