|
![]() |
#2 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
daj mi mail ja ti pošaljem invitation za MSN betu puno bolji neg stari
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
ma radi se o tome da bi trebo si napraivt acc i onda se logirat na mobu, puno je jeftinije od smsa... moze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
www.hotmail.com - otvori si acc i sa tim acc se spajas na MSN.
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Matesonik, imaš nešto bazirano na Javi ili Symbianu? Ja sam zasad našao samo freeware klijent za ICQ koji je na Javi, od MSN-a još ništa...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
mislim daj 10mB = 10kn... znači platiš 10kn mjesečno za sve poruke koje pošalješ jer 10mB na poruke nikad nećeš potrošit, moro bi cijeli dan tipkat lol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, bio sam tamo i našao samo QuickIM, al to je trial. Za eMSN ne znam jer nisam to vidio. Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
prcknedl
|
ma na vipu sam... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa i tam je skupo ja našo neki MSN za symbian nisam ga probao instalirat ali zato čekam 1.5 kada tele2 ponudi GPRS tam će već bit dosta jeftinije
![]() |
#12 |
Premium
|
imaš upute i samo čitaj i radi Zadnje izmijenjeno od: thuNdeR. 16.04.2006. u 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
cini mi se da si ovo malo krivo kuzija i ja san bija u istoj zabludi ako je obracunska jedinica 10kb ne znaci da tebi svaki put kad nesto posaljes zaracuna 10kb nego da ce ti na kraju miseca najmanje naplatit 10kb, naravno ako si koristija gprs znaci svejedno je napravija ti 9kb prometa odjedanput ili u nekoliko puta tako san ja barem kuzija da je to tako kod nas u vip-u i iskreno se nadam da nisam krivo kuzija natovi t-com sluzbu za korisnike (vidija si na televizija kako su oni ljubazni i uvik pomognu) pa se raspitaj
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|