|
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ha? o čemu je riječ? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nemrem vjerovat LOL hahahha prestrašno a činio mi se lik oke... tomislave, kako si mogao misliti da će te shvatiti imalo ozbiljno bez @pcekspert.com maila? a i da imaš takav mail, u sigu uvijek mora stajati mail glavne odgovorne osobe medija/firme/stranice/ićega u čije ime se predstavljaš, kao dokaz da imaš njegovo dopuštenje tj. time ukazuješ da slobodno provjere s tvojim nadležnim istinitost. al mislim da je ovaj topic suvišan. previše hejta, flejma, spema i gozbe za trolove će bit. zasro je, svi će vidjet. nemoraju sad svi pljuvat po njemu. moje humano mišljenje => briši ovo |
![]() |
![]() |
#5 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma on se meni od uvijek činio "sumljiv". Ja bih samo pital Tomeka gdje mu je pamet bila?, stvarno si mislio da ćeš se izvući sa ovime? Sumljam da će Epox nešto ozbiljnije poduzeti, ali od Carnet-a bi trebal dobiti bananka, a i od pceksperta.
#8 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ovo je ko kviskoteka, osoba A ja sam član PCekspert teama osoba B ja sam član PCEkspert teama osoba C ja sam clan PCEkspert teama. riješenje nitko nije član PCEkspert teama. LAME! BAN ODMAH i inače je lažno predstavljanje kazneno djelo u RH posebice jer bilo s namjerom stjecanja protupravne koristi. Sad si razmilite jel' želite pokrenuti i pravne korake (ja bih).
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
#9 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
imam dva pitanja nije mi bas jasno kaj ej lik htio postic s tim , da mu daju maticnu na testiranje il kaj ? ak je tak , kakve veze ima carnet s tim (zas bi ga oni trebali "ukinut") , pa jos nie nis napravio ilegalno , uvijek moze rec da se samo zezao, da mu je neko hacknuo mail , il tak nesto ? e i da umalo zaboravih : jebena ideja Tommek , mislim da jedna osoba upravo ide pisat mail BMWu u Müchenu , sa željom da mu ustupe ///M5 na hard - test od 100 000 km u potpisu Tomić d.o.o ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ne bih ga tuzhio. nikada se nije isticao po nechemu posebno loshem na forumu. iako mu je draga nvidia. ![]() opravdanje nije - mladost, ludost - tako da je ban sa PC Ekspert foruma, najmanje i najblazhe shto mu se mozhe napraviti.
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#12 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
LOL Zakaj se ja nisam toga sjetio ![]() Pa bio je čak i na žderonjama zadnji put a sad ovo Sramota |
![]() |
![]() |
#13 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
A da netko konačno crno na bijelo napiše o čemu vi? Ili sam ja jedini preglup da bi shvatio o čemu se radi : stoopid
![]() |
![]() |
#14 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni fakat nije jasno kaj mu je to trebalo...:confused: Mislim, ipak se radi o ozbiljnoj stvari, nije to baš kao kad ja komentiram članak Thea pl. Valicha na inq-u, izvrijeđam ga ko zadnju svinju a potpišem Denisa... ![]() ![]() ![]() Za one koji ne znaju-scrola se na dno članka i klikne Flame Author... |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
bana s PC Ekspert Foruma neće biti jer nisu prekršena nikakva pravila PC Ekspert Foruma. lažno predstavljanje, ma koliko to zafrkancija bila je kazneno djelo. mislim ono... nije nitko ljut niti ništa takvo, al ovo je fakat glup postupak.
#17 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
o čemu radi u ovom slučaju pogledaj ovdje: http://forum.pcekspert.com/announcement.php?f=6 |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
nije niti chudno da ljuti vrlo chesto ne znaju pravila foruma, jer su na tako nepredvijednim i nedostupnim mjestima kao shto su announcementi ili pak okacheni kao sticky threadovi. ![]()
![]() |
#19 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#21 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Evo ja upravo sastavljam mail Tyanu da mi posalju koju plocu, AMD-u za dva opterona te Nvidiji za dvije 7900GTX... Cete potvrdit da sam vas kolega? LOL |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Miješate tommeka i psf-i- tomeka(izgubljenog člana) ![]() Pročitajte obavijest hebemu |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Čovjeka neznam, ali ja mislim da bi bilo kakvo pokretanje pravnih koraka bilo malo prestrogo...Evo sada ste satvili da svi sve vide, još stavite neko upozorenje i više neće biti takvih slučajeva...A, ako bude onda poduzmite nešto...
#30 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mogli ste komotno razgovarat sa covjekom, u 4 oka, a ne ga sad tu razapinjat... Uglavnom, slazem se sa mat-om, ovo je bespotreban thread (ko i ono sa Linksom, ili kad su Bubbu "gazili"): nono : Citiraj:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|