|
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Kaj možeš prebacivati samo sa USB-a? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
S USB-om nećeš baš postići neku kvalitetu. Ako imaš fire wire karticu spoji se preko nje i onda imaš maximalnu moguću kvalitetu capturinga s kamere ( Ja koristim Pinacle studio 9 ili Ulead video studio 8 ). Ako nemaš fire wire, e onda s nekim od ovih programa ili nekim drugim programom koji ima mogućnost capturinga skineš zapis s video kamere preko tv kartice u mpeg2 formatu ( dakle spojiš s činčevima kao da ćeš koristit kameru kao player na tv karticu i pustiš snimljeni materijal da se reproducira, a komp služi kao recorder ( s kamerom si dobio kabal s jedne strane činč s druge ono što ide u kameru )) Potrebno ti je dosta prostora na hardu, pa ako planiraš pravit DVD od snimljenog materijala, nemoj kretati bez 20 GB slobodnog na hardu. Kad napraviš capture u mpeg2 formatu od njega dalje praviš što hoćeš. Treba ti vremena ( puuuno ), prostora na hardu ( puuuno ) i mašte. Sa isporučenim Sonyevim softwareom nećeš baš puno toga napravit ( Nažalost ) Zadnje izmijenjeno od: vvidak11. 13.04.2006. u 11:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Imam Sapphire Theatre 550 Pro,ali nemam kablove... Činč ne ide unutra....Moram kupiti,ovo je već 150 put da sam požalio što sam kupio ovu karticu na aukciji u HGspotu.Ma zbog 250 kuna uštede samo sranja!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Ne ide ni kod mene činč direktno u karticu, nego preko S video konektora, ali sam ja s ASUS karticom dobio i taj adapter. Najjeftinija varijanta ti je fire wire kartica, ( oko 100 kn, i kabl oko 50-tak kn ) a s njom dobiješ najbolju kvalitetu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|