|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
moj case (Chieftec big tower)
evo napokon mi je stiglo kučište, jedno 2-3 dana sam se lovio sa ovima ih overseasa, jer nikako da me uhvate kod kuće... kablovi nisu baš sređeni jer nisam imao baš previše vremena... i ventovi nisu spojeni (oni kod hdda i na bočnoj stranici) jer se svi spajaju na matičnu pa si moram uzet onaj splitter na molex... uglavnom kučište je odlično samo da je jedno 3cm niže da mi stane ispod stola... ![]() sad moram i zato mudrovati... evo par slikica, primam prijedloge ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ljepo je kuchishte al kaj si gotov kaj ne mislis nikaj vise radit na njemu nije nikaj posebno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
|
@ MetallicA sad sam tek počeo... tek sam sastavio komp tako da mi je glavno bilo sve to složiti da radi... prvo je na redu spojiti ventove kako treba i riješti se ovog plavog TT jer je glasun u tri pm. @bego2 da imam 2x12cm AC ventove, dosta su tihi... i 5x92mm sharkoon silent |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
znam da stane puno toga unutra, zato sam ga i uzeo... tako da ne namjeravam mjenjati case sljedeće 3g... tebi je taman... imaš vodeno i još imaš mjesta... kod mene uskoro dolazi još jedan hdd i novi dvd rom jer mi je stari krepao |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
A koliko si ih platio i gdje? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ljudi rade glupost, kad kupuju skupe ventove, a nije im jasno da možeš kupit jeftini vent, stavit ga na 7V i imat tišinu kao i ovi koji koštaju duplo ili trojduplo više... a jednaki protok imaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
Citiraj:
istina... imao sam prije 2x 92mm papsta koji su bili tihi jedno 5mj dok nisu prozujali, a onda ih više ni Bog ne bi mogao sredit da valjaju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
sve je to odlično, ali ja sam na svom kučištu morao raditi preinaku na onom kavezu za HDD-e, koje nije baš najsretnije riješeno i dosta prenose vibraciju preko onih plastičnih umetaka, a koliko vidim ti si lijepo ugurao tri harda. Ja sam proširio kavez i postavio hard na gumeni nosač, ali to kod tebe ne može ići zbog vodenog. Sve u svemu odlično kučište.: cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
pretpostavit cu da govoris o mom kucistu i ja imam u planu modificirat kavez za diskove i to tako da cu ga prepolovit i umisto gornje polovice napravit cu dva bloka za vodeno hladjenje diskova (diskove ce hladit bocno) ispod toga ce ostat kavez za 4 ili 5 diskova (ovaj od kucista skracen)
![]() |
![]() |
#30 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
LOL |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas