|
![]() |
#1 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Par za osviježenje
Da bi bosansko federalno osiguravajuce drustvo pokrilo stetu, vozaci moraju da popune odredjene formulare gdje, izmedju ostalog, treba u sto manje rijeci opisati nesrecu. Ovo su neki od istinitih primjera: ********************************************* Drugi auto je udario u moj, ne dajuci nikakvo upozorenje o svojim namjerama. ******************************************* Vracajuci se kuci, usao sam u pogresno dvoriste i udario u drvo koje nemam. ******************************************** Mislio sam da je prozor kola otvoren, ali sam shvatio da nije kad sam gurnuo glavu kroz njega ******************************************** Sudario sam se sa parkiranim kamionom, koji je dolazio iz drugog pravca. ******************************************** Kamion je prosao kroz moju sofer-sajbu, pravo u lice moje zene. ******************************************** Pjesak me udario, i podvuk'o mi se pod auto. ******************************************** Taj tip je bio po cijelom putu. Morao sam da skrenem par puta, prije nego sto sam ga lupio. ******************************************** Poceo sam da se klizam po putu, bacio pogled na punicu, i sletio preko nasipa. ******************************************** Pokusavao sam da ubijem muhu, kad sam udario u banderu. ******************************************** Cetrdeset godina sam vozio, kad sam zaspao za volanom, i dozivio nesrecu. ******************************************* Dok sam prilazio raskrsnici, znak se iznenada pojavio na mjestu gdje nikad prije nije bio. Zato nisam uspio da zakocim na vrijeme, i izbjegnem nesrecu. ******************************************** Da ne bih udario branik kola ispred mene, pokosio sam pjesaka. ******************************************** Moj auto je bio legalno parkiran, kad je krenuo unazad, i udario u susjedna kola. ******************************************** Nevidljivi auto je dosao niotkuda, udario moja kola, i nestao. ******************************************** Rekao sam policiji da nisam povrijedjen, ali kad sam skinuo kapu, uvideo sam da imam frakturu lubanje. ******************************************** Bio sam ubijedjen da starkelja nikad ne bi ni stigao na drugu stranu, kad sam ga udario. ******************************************** Pjesak nije znao na koju stranu da bjezi, pa sam ga zgazio. ******************************************** Vidio sam starijeg gospodina usporenih pokreta i tuznog izraza lica, kako se odbija od haube mog automobila. ******************************************** Neposredan uzrok nesrece je bio mali covjek u malim kolima, ali sa velikim ustima. ******************************************** Ispao sam iz auta dok je slijetao s puta. Kasnije me u jarku nasao neki pas lutalica. ******************************************** Bandera mi se brzo priblizavala. Pokusao sam da skrenem sa njene putanje, kad me je udarila.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
jeben ti, suze mi idu. ![]() ova mi je jaka: "Kamion je prosao kroz moju sofer-sajbu, pravo u lice moje zene." ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
: roller : predobro... -Pjesak nije znao na koju stranu da bjezi, pa sam ga zgazio. -Neposredan uzrok nesrece je bio mali covjek u malim kolima, ali sa velikim ustima. :clap: :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
******************************************** Vidio sam starijeg gospodina usporenih pokreta i tuznog izraza lica, kako se odbija od haube mog automobila. ******************************************** mauahahhahahahah zakon LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
: goood : : goood : : goood :
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Pjesak nije znao na koju stranu da bjezi, pa sam ga zgazio OMG U POLA cetri ja umirem ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
najjači: Pjesak me udario, i podvuk'o mi se pod auto. : lol2 :
|