|
![]() |
#1 |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
Gdje kupiti jako napajanje?
Citao sam malo po netu, i neki tipovi tvrde da im je rezultat u 3D MARK-u 06 za 30% bolji sa napajanjima od 700W i vise. S obzirom da mi se tako nesto cini kao dobra investicija u buducnost, zanima me gdje se tako nesto moze kod nas nabaviti. Malo sam ceprkao po site-ovima nasih firmi ali nigdje nema vise od 550W. Ako nema, a netko ima rabljeno a dobro napajanje, bio bih zainteresiran... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() ![]() Koju konfu imas?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() Citiraj:
Znam da je napajanje bitno ali da ak imas konfu (normalnu) i samo stavis 700W napajanje i eto osjetnog povecanja performansi ??!!!??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Neki ljudi jednostavno imaju previše love... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Ja vas ne razumijem,što odmah drvljem i kamenjem na čovjeka? ![]() http://www.pcpowercooling.com/produc...W4E&view=about Kupi i ovo ako baš želiš ali netko ti je napričao gluposti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma covjece s ovom napajanjem bi voltmodo i svoj raptor, ma vrtijo bi se on meni na 22 000 obrtaja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ko ne vjeruje nek dojde k meni prikljucit cu mu ga na jajca ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
ovo bez problema pogoni 3 high end konfe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ma vi ste ludi ![]() Čemu jedno od 700W kad možeš uzet 2 OCZ-a od 550W i obadva stavit u komp...imaš stiky na forumu pa pogledaj... Ajmeeee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
OMFG 1kw omg ... to kresnes komp a ulicna rasvjeta oslabi...
![]() |
![]() |
#16 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Tagan je najavil Quad SLi/CrossFire napajanja naziva TurboJet 900-U95 i TurboJet 1100-U95.....napajanja u prodaju stižu tokom 5. ili 6. mjeseca.....ko ima para i potrebe nek pričeka i dočeka ![]() Makar mislim da bi svako od ovih napajanja trebalo biti dosta za nekolko komopova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Ma to je boleština svakako malo kvalitetnije napajanje od 400w znači neko brand name može bez problema pogodit neki high end komp Najbolje da vam domy rastumači ![]()
![]() |
#18 |
Pod naletima kopita zla
|
uzmi čufteka od 410W.. ovo moje u sigu ponogni čuftek 350W delta.. u kucistu imam tri venta...tj + cpu vent... jedan hdd..dvije optike...9800pro..i napajanje se drži..tak da... ovo što ti je neko reko je cista glupost..mos mu reci da je glup... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ajme... Neću trošit riječi...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
svaki komentar je suvisan . a za najjaca napajanja najbolje se obratiti HEP-u , ili mailom na NE Krsko . |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Tip se vjerojatno smije do suza kako vas je lako napalit na ovakvu respravu. Evo imam ja jedno pitanje, naime meni je brat od tetke rekao da ako kupim zalman vf700cu i montiram ga na gf2 mmx da ćem dobiti 10 000 3dmark 06. Gdje da kupim taki kuler? : evil :
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Meni je sestra od moga brata rekla da ako komp spojim na ovo http://www.pdspc.com/pdspart.aspx?id=257766 mogu jače overclockirati procesor i time dobiti još preostalih 12mb cache-a, a usput sam primjetio i da mi se vent na procu nekako labavo vrti, dali je to možda zato što mu nedostaje Wata? Evo slike ![]() ![]() No dobro... mozda covijek stvarno nije znao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Sestra od tvog brata:confused: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Da, jer je sestra mojeg brata zapravo moja sestra, ali moj brat čija je sestra moja sestra nezna da je on moj brat odnosno da je on brat njegove sestre i da je njegova sestra njemu sestra! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |