|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Lopovi
i tako jednog dana meni stari kaže da mu složim neki komp do 8k. ja to obožavam radit pa sam se odmah sav sretan prinuo na posao. i tako ja lijepo složim komp(p4 3ghz 64bita,1gb ddr2,geforce 7300,200gb,čuftek kučište i napajanje ,lcd,bežićna tipkovnica i miš logitech). sve je on to naručio iz linksa i dobio komp u srijedu i zove on mene u firmu da mu dođem sve namjestit. ja sve poinstalirao i onda smo otišli kući. kad sutra dan meni stari javi kako su neki likovi prošlu noć ,upali u ured,maznuli lcd,digitalac(od 4500kn) i cjelo kučište a navodno su kučište negdje bacili jer nije lako bježat sa 25kg:clap: . i komp je bio kod njega samo 1 prokleti dan! nemožeš vjerovat!: hitthewa A prošli put kad su provalili,pazite sad ovo, iznjeli su u dvorište neki sef koji ima oko 500kg i nasred dvorišta ga u pola noći ga otvarali sa brusilicom! a naravno nitko nije ništa čuo, a u sefu je bilo samo 1500kn : bonker2 . TOTALNI AMATERI: lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
daj si malo bolje zaštiti poslovni objekat...damn...ovo je preloše... tako su i od firmu od curinih staraca upali..maznuli nekaj sitno opreme...tipa.lcd monitore..digitalac..skenere...ali doboro da su bili amateri i kreteni pa nisu maznuli opremu koja vrijedi i po 5k€ ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
bas to , neka malo propita zaposlenike . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
mojoj su legici uletili u priwatnu shkolu od starog i odnijeli ...fotiche ,projektor,laptopa dwa i thoo hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
ma to neki zaposlenici/skolarci kradu.....pa mogao bi i ja......: quake : : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : moze adresa od ureda.... hehehhehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
alarm neki pas tipa doberman rotvajler ili tak nes i da vidis NEMA problema.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
evo stari mi kaže da su kučište,digitalac i lcd(sjeban) našli i još nisu našli zvučnike 0d 100kn ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|