|
|||||||||||
|
|
#2 |
|
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Ne, nije.. negdje taman...
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#5 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
ovisi i o ostatku konfe, al trebalo bi biti...provjeri ovdje: http://www.links.hr/index.php?option...a45c1291ee618f |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 26.03.2006. u 23:08. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Ma gledaj.. kupis grafu.. pa ako ti komp bude nestabilan kad odes u 3d, onda se lako kupi novo jace... nece napajanje samo tako crknut ako ga malo preopteretit... samo ce se komp zgasit ![]()
|
|
|
#9 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
i to kaj veliš btw, gdje je najjeftinija?....nisam ju našao ispod 1800 kn |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Hmm.. buduci da je za PCI-e, preporucam da uzmes sada novoizaslu 7600GT koja je nesto brza, pogotovo sa SM3.0 (HDR i slicne pizdarije) ako mislis dat 1800kn za grafu (7600GT u Ve-Milu je 1679kn, samo mislim da je vec prva posiljka razgrabljena.. pa ne znam ako se moze negdje nabaviti).
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Bas gledam imaju u Linksu Gainward i Asus, 1740 i 1800 kn i pise da su raspolozive. U Ve-milu ima Leadtek za 1670kn ali nije raspoloziva. Zna li tko gdje jos ima? Valjda ce ih bit do Uskrsa...ako ne bude osta ja bez 7600GT ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
da, vidiš to bi bio neki best buy do 1800kn.....ma tak i tak grafu kupujem za 2 mj. pa nema beda...Links ih ima navodno, al koju da uzmem..Asus ili Gainward? nekad prije (prije mog prelaska na ATI) Gainward je bio pojam za nvidiu...kak sad stvari stoje? |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Guest
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
i još da vas malo ugnjavim.....jel moj prescott s 2,8 GHz preslab za tu grafulju?....mislim, čisto pitam, da ne bi bilo - nismo znali i bacili smo lovu btw, ak se ne varam, traži i nekaj više snage od napajanja u odnosu na 6800 GS (al ko ga šiša, kupit ću i napajanje ak bu slabo) |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
moram priznati da sam gledao i X1800GTO grafu koja je brža (256 bitna s. u odnosu na 7600GT kojoj je 128 b.) al je skuplja od ove za cca 300 kunića što nije malo za obiteljskog čovjeka ).....ak niš drugo, 7600GT traži manje snage neg atijeva i ima hladniji čip te tiši cooler :burn: osim toga, po svim testovima vrlo dobro parira a negdje i šiša donedavne high-end grafe (6800 ultra i X850XT)Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 04.04.2006. u 13:53. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Guest
Datum registracije: Jan 2006
|
Sigurno troši manje od x1800gto |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Evo recimo Brian D. Lawson glavni graficki programer u Obsidian entertamentu je govoreci o zahtjevima igre stalno govorio iskljucivo o grafickim karticama. Tako je rekao da je min. graficka kartica koja ima 4 pipe-ova, PS2.0 i 128MB svoje memorije, a peporuceno graficka kartica sa 8 pipeova, PS3.0 i 256MB, a za ful detalje treba biti u rangu 7800/X1800. Na pitanje za ostatak konfiguracije rekao je min. 1000MHz procesor i 256MB DDR, a preporuceno P4 i 512MB memorije. Ono sta zelim reci je da neki procesor kupljen i pred vise godina (tipa Barton 2600MHz) u paru sa nekom boljom grafickom (recimo 6800GS) moze vrtiti sve danasnje naslove bez problema. Graficke kartice postale su izuzetno mocne, a jos kad i preuzmu fiziku (ili dodatna kartica) zivotni vijek procesora kupljenog pred tri godine jos ce se produziti. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |