|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Lagano zujanje
Kada imam slusalice bilo da je pojacano ili stisano zuji mi lagano ali sa time da se nista ne radi na kompu. Pokrenem neki program i u to vrijeme dok dize program nista ne zuji, isto tako ne zuji dok je muzika. Dali je zvucna dobila kada mi je rikla maticna prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koja zvučna i koji zvučnici, jebemu, nisi od jučer tu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Da ti ne probija negdje masa slučajno? Spoji druge slušalice, pa probaj. Jel' ti konektor uguran do kraja? Jer, ako je stišano, pa zuji, kladio bi se negdje na masu.
![]() |
#5 |
Djembe playa
Datum registracije: Feb 2006
|
Otvori fino Volume Control (Start>All Programs>Accessories>Entertainment>Volume Control), stavi mute na Cd Player i na Mic In. Ako ti je cd rom spojen s onim malim kabelom na matičnu odnosno zvučnu karticu čut će se to malo zujanje zbog njega. Mikrofonski ulaz uvijek na mute osim kada koristiš mikrofon jer su ti ulazi katastrofa, tj. katastrofa su ta mala jeftina predpojačala koja ugrađuju za mikrofonske ulaze. Vjerujem da sada ne bi trebao čuti nikakva zujanja. : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
smanji treble
![]() |
![]() |
#7 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
to je meni bilo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Bilo je vijerovali ili ne do napajanja. Prvo sam bio ziher da je ploca crkala ali je bilo napajanje crko a te smetnje je izazivalo napajanje. Posto sam bio bez kompa i nisam bio siguran i bio u krivu sto se tice sta je crko napajaje probilajo stalno i imalo smetnje i onda je jednostavno samo jednom riklo a riklo je tako da je +12 osto ali vjerovatno nesto on drugih voltazi je krepalo posto su se hladnjaci normalno na ploci palili a proc se nije dizo. Sada sa drugim napajanje nema zujanja pa eto da i drugi znaju sta im moze biti ako nalete na slican problem. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
sory na pola rijeci sta sam krivo napiso ali definitivno mijenjam tipkovnicu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|