|
|
Rezultati ankete: Koji je bolji ? ... | |||
Logitech DUAL OPTICAL |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 75.00% |
Logitech MX 300 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 25.00% |
Glasači: 4. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2002
|
logitechovi optical misevi
Vec sam se bio odlucio za logitech dual optical mis ali sad vise nisam siguran (http://esreality.com/?a=longpost&id=302294&page=1 :-) ) Sto preporucate ? Za gejmanje i net. |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: logitechovi optical misevi
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Za duala-neznam,nisam ga nikada imao u ruci...ali imaš test na site-u MX 300 sam kupio,pa vratio ![]() Ma, dela super,izgleda super ali...i preuski i preniski i premali. Za moju ruku,a i ženi baš nije legao-to ti je mišonja koji bi se moral držat...ma kaj ja znam...samo prstima. Ali...MX 500... ![]() Meni je fenomenalan po pitanju ergonomije,izvrsno leži u ruci,dodatne funkcijske tipke super iskoristive u igrama,radu i internetu-ma...ne da sam prezadovoljan nego ![]() MX700 ima isti oblik i veličinu kao i 500-samo je malo drugčije boje,teži i -bežični. Zadnja dva(500-700) samo za dešnjake. Optički senzor je dosta poboljšan i isti je na sva tri modela Trebali bi imati 5 godina garanciju...mislim Evo...iskustvo iz prve ruke. |
![]() |
![]() |
#4 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
mx500
ja sam nedavno uzeo logitech dual optical ali se nikak ne mogu naviknuti na njega jer je dosta veliki, pa preporučam da ga probaš prije kupnje. MX 500 je fenomenalan ![]()
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|