|
![]() |
#1 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Maxtor Diamond Max 10 od 250 GB je spor do yaya
Imam Maxtora Diamond Max 10 od 250 GB i prijenos s njega na drugi disk je katastrofalan, dugo mu treba dok uđe u neki folder,... Upravo jučer sam išao prebacit filmove s njega (23 GB) na drugi disk. Stavio sam da se prebacuje i otišao spavati (bila je ponoć). Ujutro (u 9 i nešto sati) je uspio sve prebacit. Uglavnom, usporen je do boli. Sistem je na drugom disku, stavio sam ga nanovo, nije pomoglo, istestirao sam ga s NOD-om, nema virusa. Molim pomoć, čisto me zanima jel to disk rikava ili ne pa da idem tražit novi preko garancije. Unaprijed hvala. Posted by Brown Acid
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
kaj radi na dma il tak nekej pio...?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
|
1. Disk je na PATA ili SATA sučelju? 2. Pregledaj pomoću HD Tunea i HDDlife, zanima me jel ima bad sectora i SMART status. 3. Zamjeni IDE/SATA kabal. 4. Jel DMA uključen u Windowsima i u BIOS-u? EDIT: Facelessone, jesi brz... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
I ja imam takav i dost mi je brz ili ja nisam svjetan njegove sporosti, ajd baci neki benčmark. EDIT: Evo mog: Maxtor 6L250S0, 250 GB seek time max/min/avg: 25.9/0.04/14.7 sequential read max/min/avg: 75.5/39.3/61.1 Benchmarking SysTool v.1.0 Build 649 Zadnje izmijenjeno od: AC Thunder. 28.03.2006. u 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Kasno sam vidio odgovor pa sam otišao do trgovine. Vidjet ćemo za koji dan što će biti. Imam feeling da nešto nije bilo OK u toj seriji diskova jer sam već jedan isti takav promjenio za novi jer je riknuo. Uglavnom, hvala vam na svemu. Posted by Brown Acid
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|