|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
skidanje video clipa
znaci na nekoj stranici ima video clip nije zasticen autorskim pravima itd itd ali nema ni linka za download, e sad dali je ikako moguce spremiti clip na disk i da nemoram uvjek na net kada ga hocu pogledati? ima li kakav program ili??? LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ako ti se otvori media player unutar browsera klikni desni klik na njega pa properties tamo bi treba imat najprije path do datoteke na serveru pa onda i ime filea pasteaj najprije prvo pa drugo u location bar i treba bi te pitat sta ces sa datotekom (open, save ...)
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
e pa i mene zanima s čime skinuti video clipove sa "streetfire" hostinga... a evo jedan link uz pomoć kojeg skidate video sa google, youtube i još nekih... samo kopirate adresu i puknete, i on onda sam nađe file, ne znam kako već, ali ga počne skidati.. http://javimoya.com/blog/download-videos/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
kliknem desnom tipkom odem na properties nadjem location odem copy paste...nadjem ime tog fajla odem kopi paste i javi mi gresku...ako odvojim lokaciju od fajl nejma onda sa / onda mi otvori novu stranicu praznu ali nista nepita.... hm.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ne ideš na properties, već doslovno iskopiraš web adresu koja ti se gore otvori kad se filmić počne prikazivati u prozoru. stisneš stop. i onda od gore adresu kopiraš u onaj link.. s tim da nekad moraš obrisat zadnjih par slova, skužit ćeš... ali je stranica danas izgleda nešto u banani... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
sorry ali nije mi jasno u koji link kopiram tu adresu???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
zato sto ti je u browseru krivo podeseno sta treba radit sa avi/mpg/wmv ili nekom cetvrtom datotekom probaj takav link ubacit u neki download manager ili neki drugi browser nravno, putanju i ime datoteke moras razdvojit s "/" bez navodnika
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|