|
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ja sam na front panel doveo on board zvucnu, a terratec mi ima normalno izlaze otraga. U mom slucaju sa on-board kad se spoji na front panel nestaje zvuk sa rear panela i ne moze se imat jedno i drugo zajedno.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam sebi naprijed stavio rear konektor tak da istovremeno mogu radit i zvučnici i slušalice koje sam spojio na rear...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja imam kablove na kućištu koji imaju konektor koji se dijeli na 2 dijela. Znači iz kućišta kabel ide na matičnu sa 2 konektora.
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
.. meni na ABIT-ici dela i napred i odotraga istovremeno bez problema .. iako je h manulau pisalo da tak nemrem delati ... jedino kaj sam napravil je to da sam spuknl jumpere van koji omogućuju front panel da dela ... a ko za vraga i dalje dela odostraga ![]()
![]() |
#10 | |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|