|
![]() |
#1 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
barebone preporuka
Valjda sam pogodio pravi dio foruma... Već me neko vrijeme lupa da rasprodam ovu bučnu i veliku kantu i da si ubodem kakav barebon. E sad, trebao bi preporuku koji. Koliko vidim po netu, kod nas i nije nekakva velika ponuda takvih stvari. Veeelika većina ih se temelji na Intelu kojeg nisam imao u kompu već 8 godina tako da ne znam kako se kreću performanse današnjih procesora. Ni netrebaju mi nekakve lude performanse, za igre ću si uzeti nekakvu konzolu tako da ću komp koristiti za surfanje i prženje (malo će duže snimati ali bože moj). Zvučna će ići eksterna tako da niti to ne treba biti nešto specijalno. Poželjno je da kutija oku izgleda ugodno. Dakle?
![]() |
#2 |
|
Jesam možda na krivom podforumu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nisi, ali nisi naveo želiš li gotovu stvar ili ćeš slagati dio po dio... Imao sam pod rukama EPox, Abit, MSI i svi oni imaju svoje prednosti i mane. Možda da razmisliš o nekom desktop kučištu pa ga sam složiš? Ionako ovi sistemi imaju loše stvari kao i kupovina gotovih konfiguracija kod naši preprodavača, uvijek nešto fali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
Citiraj:
![]() ![]()
"I told my parents that when I grew up I wanted to be a musician.They said it had to be one or the other" Zadnje izmijenjeno od: newalss. 01.04.2006. u 11:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
http://www.asus.com/products2.aspx?l1=1&l2=2 ako hoćeš zadržati svog Bartona imaš A7VT model: http://tinyurl.com/los74 mislim da dođe oko 500-600kn...
![]() |
#6 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Asus T2-R Deluxe je kewl barebone, dođe 1029 kn u M-Sanu i lijepo izgleda ![]() Ima Best buy nagradu od VIDI-ja
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|