|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
hard u kratkom spoju
da li je netko imao sličan slučaj, seagate barracuda 7200/120 gb. kad se nalazi u eksternom kučištu windoze ga ne prepoznaju uopće, a kad ga spojim na IDE kabel ne mogu vise upalit kompjuter. Kad ga odspojim opet ništa od paljenja kompjutera nego izvuci kabel od struje na par minuta pa onda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
imam i ja jednog takvog na polici ceka novu elektroniku ali ju nemogu nabavit. seagate 120 pata 7200.7 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
a gdje si trazio elektroniku, polovnu na forumu ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Imate elektronika na newsima, jedan lik dila, nick mu je "marin", a mail marin.sosic@zg.htnet.hr ... oglasava na hr.ponuda.hardver i hr.potraznja.hardver. Lik i otkupljuje neispravne diskove, pa cete valjda nabacit neki deal : cheers2
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
ko vam je taj raka? A kvar je prost ko pasulj. Dioda na ulazu samo se otkaci..... Nistla brze nista Lakse Iglo! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|