|
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
matsonic...khm..ja je imao...ok iskustva..nije za OC ali nece krepati..imao sam je dvije godine..na athlonu xp 2000+ (1666mhz) radila je stabilno...+imao sam zadnje šrotex napajanje...tak da nemam losih iskustava s matsonicom... treba prvo isprobati a onda kritizirati...pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
FIC 1st mainboard otisla nakon 4 5 godina na vječna lovista .. nije do mene neg se nekakav elektrolit izlio ![]() skurila mi je PROCESOR usput. mater prije nje sam imo nekakvu FAST FAME (nikad cuo) 8vtaa kt133a čip. imo 2 godine prodo ju dalje normalno radilo sve . sad imam soltek , neznam jel to noname il nije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ploče tipa Matsonic, ECS, Biostar, Foxcon i sl. nisu namijenjene clockanju, one delaju svoj posle kak spada i ako se ne umješa vlasnik (svojim sprobavanjem i mučenjem ploče), HEP ili neka deseta sila, te ploče mogu godinama zdržati bez ikakvih problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Za ECS mogu potvrdit da nikad nisam imao problema s njom jedino sto se ne moze clockat.
![]() |
#9 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() imaju odlične ploče |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam od jeftilend ploča imal: Fastfame - radila odlično, jedino je bio problem nać i skinut drivere za zvuk Asrock - to je već elita za ovo gore, radila odlično ECS - od bratića, do sad radila odlično sad problemi s slikom na monitoru Matsonic - imal sam ju 2 god. radila odlično |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Imo matsonica i ploca je bila za ono sto je radila kupovina stoljeca... dalje je prodana za neke smijesne pare, no i dan danas radi bez greske... I moje kolega (njih dvojica imaju iste takve ploce i nikad greske) No, izumitelja PC-CHIPS ploca treba mucit da umre u sporim mukama... Toliko od mene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Da sada biram izmedju jeftinih ploca za drugu konfu birao bi sigurno matsonic ili asrock. Imao dvije matsonicove ploce i obadvije nisu NIKADA odbile suradnju. Tako da nemam nikakvog pogovora dapace trazim neku matsonic plocu za drugi komp pa ae ako ima tko na pm (scka po mogucnosti ![]()
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Jedina (prva i zadnja) low-end ploca je ona iz LEGENDARNE hocu internet konfiguracije, celeron 900. Mislim da je PC-chips. Ima intergriranu tnt2. Smece nad smecem... To je cak sramotno zvat low-endom. : axeman :
![]() |
#17 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
matsonic ms8137c+ radi na njoj amd 1200 vech 5 god ko majka nikad problema,dobro služi ,ali kad proc podignem na npr 1350 ,nakon 50-60 minuta kompich se restarta ili zamrzne...kad se wrati na defaluth swe oke...tako da sham zadowoljan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Matsonic sa celeronom 600 Mhz još danas radi, jedna isto takva sa via kt 266 čipom mislim da radi (na ispitivanju), frend je imao Lucky Star (tak nekak se zvala) sranje teške kategorije, ps chip, nedavno sam imao problema s tim, je isto sranje teško. Zanimljivo da se ove matsonic sasvim u redu. Nije za neke ekstremne korisnike, ali radi. Sad imam asusovu koja je sasvim u redu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Soltek nikako ne bih svrstao u lose jeftine ploce...ona je samo jeftina... dan danas imam jednu sa KT133A chipsetom, radi ko urica + imao NF2 Ultra isto soltek, danas se nadam da radi jednom clanu ovog foruma kojem sam ju prodao... Jer soltek mi je ostao u predobrom sjecanju...ploca nikada nije zakazala... A danas imam Asrock-icu i ploca je predobra...takodjer nikakvih problema sa njom ![]() Neznam dali je to do mene ili imam srece kod kupnje... ![]()
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Moja ploca iz siga - ECS L7S7A2 , SiS746 chipset. Kostala je 250kn nova!! AGP8x,5.1sound,SiS900 lan 10/100, AGP/PCI lock, podrzava DDR266,333,400 memoriju ,stara vec 2 i pol godine. Postoji nekoliko tweakanih biosa za performance,OC & stabilnost itd. Bench: http://www.ocworkbench.com/2003/ecs/l7s7a2/l7s7a2-7.htm Jedino nema sata ali lako se nadje povoljan pci kontroler.
![]() |
#25 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
...imao dvije ECS..prva riknula nakon 6 mjeseci..dobijem drugi model isto ECS na garanciji ..to je bilo prije točno 4 godine...ploča dan danas radi a u medjuvremenu zbog oscilacija napona, itd..riknula su mi tri no name napajanja a ploči ni ostalim komponentama ništa..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ova : http://links.hr/index.php?option=art...kl=050.303.182
![]() |
|
|