|
![]() |
#1 |
Just4Fun
Datum registracije: Nov 2003
|
instalacija win na laptop
imam neki stari HIGHSCREEN laptop, pentium 200MHz, sa 80 MB RAM-a, i htio bi na njega staviti win 98, trenutno su win2000 i sporo radi... sve u svemu bios je neki stari i kao boot device mogu postaviti samo floppy ili hard...tak da mi sa cd-roma nece bootati...floppy drive mi je otisao...eto tak da neznam sta bi sljedece mogao isprobati (a da nije flashanje biosa) unaprijed hvala na bilo kojoj informaciji
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
imash usb port? i usb stick?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Just4Fun
|
evo imat cu sutra, ima pcmcia pa cu kupiti neki sa 2 usb, gledao sam u linksu imaju najjeftiniji za 95kn, al ce ga dobiti za 10tak dana tak da mi se neda cekati, kupit cu neki za 150kn... znaci moze se prek sticka?
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Cisto sumnjam da ta kategorija lap-topa ima mogucnost dizanja sa usb stika, ali probaj...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pravac Chipoteka i kupi adapter za spajanje 2.5" diskova na stolne kompove, ne košta više od 20-ak kn...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Just4Fun
|
a nekak sad mi sve radi...mislim da sporo je al mi je sve podešeno-mreža i ostalo tak da mi se neda sad sve rastavljati i igrati se... al cek kak bi bilo moguće prek usb-a kad nemam tu opciju u biosu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|