|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
My Case Modding
Kao što sam rekao ovdje su slike kućišta koje je modificirano ! ![]() Stranica kućišta rezana sa rucnom brusilicom, rubovi izbuseni sa svrdlom i kasnije isturpijani. ![]() Stavljanje zaštitne gume na okvir ![]() ![]() Ovo je stezaljka koja služi kako bi napajala 4 fan i jednu plavu led diodu s lećom. ![]() Filter na fanu obične ženske čarape crne boje ![]() Dva fana na vrhu kućišta ![]() ![]() E sad ovo je alat skojim su se bušile rupe na kućištu. Imate za kupit u Pevecu cijena 99kn Nož za rezanje keramike ! ![]() ![]() Molim Komentare ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Koje je to kućište??? Frontier? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Bode u oči napajanje ![]() Inače ima još dosta mjesta za modanje ![]()
![]() |
#4 |
supermen ima AMD-a
Datum registracije: Mar 2005
|
ovo je veće nego moj frižider ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
ovak sad bez zajebancije definitivno cableovinje moras slozit mogo si izrezat malo veci otvor pa gore slozit neko sranje neznam sad kaj nemam inspiracije ali dode čovjeku s vremena na vrijeme,par neonki ,mogao si i prefarbat kuciste,nekaj dodat blow holle-ima(npr drugi fangrill,vent sa ledicama)uglavnom dalo bi se tu jos puno slozit EDIT:evo ajetio sam se mogao bi si kupiti uv boju i iznad komponenata (naravno na stranici povecati rupu)nacrtitai nesto tako da se vidi po noci (podrazumijeva se da znas da uv boja svijetli) mogao bi nacrtati neki tribal(po mogucnopsti pomocu šablona) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
atha ima pravo neželim previše ukrasa možda još jedna plava neonka bi dobro došla ! Meni je bitna efikasnost i veličina. Jos malo pa cu stavit potencijometar da smanjim buku fanova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
nije loše... nije pre kićašto a i ima dosta mjesta u tome bigtoweru |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
supermen ima AMD-a
Datum registracije: Mar 2005
|
imam doma dva midi tower kućišta...rađa se ideja kako napravit ovaj frižider ![]()
![]() |
#12 |
Registered User
|
hehe dobra ideja. Vidio sam na ovom sajtu takvo nešto di je tip spajao dva kućišta da napravi jedno big tower. Ja osobno sam ovo kućište kupio preko firme Lost d.o.o. mislim da je cijena tada bila oko 350 - 400 kn. Evo i link proizvoda http://www.lost.hr/novi/ponuda4.php?...=1935&grupa=19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Dobro je ali previše mjesta je ostalo za modanje, mogao bi promjenit napajanje ![]() BTW koja je konfa unutra? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|