Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.03.2006., 09:10   #1
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Froniter Meridian - moje misljenje...

Slagao sam konfiguraciju s tim kucistem, jer je fond para bio nikakav...

Uglavnom:

Sto se tice napajanja, nemam misljenje jer je kanta otisla od mene za 1 dan, pa tu nek me neko nadopuni...

A Case; jednom rijecju, lose... Zavrsna obrada katastrofalna, lim je ostar, ja se porezao najmanje 3 puta prilikom sastavljanja konfiguracije. plasticni poklopci naprijed preko USB konektora i oko prekidaca za reset i power se klimaju ko da su kaugumom zaljepljeni za ostatak plastike. Lim je tanak, kad se ide gurat naponski kabel u napajanje sve se savija... poklopac koji ide preko rupa za PCI kartice umjesto serafa za ucvrstit iste se vise ne da glatko montirat kad se ubaci kartica... ona maska za konektore na maticnoj ploci treba se valjda na neku specijalnu foru skidat, jer je pre cvrsto spojena za kantu ako gledamo debljinu lima od kojeg je case napravljen, pa sam sve otraga spigao dok sam maskicu uspio odvalit...

I na kraju, sto se tice displaya naprijed... gumbici za kontrolu su grozni, sve me bilo strah da ce ispast van ako ih uope dotaknem... al ajde, lijepo svijetli i prikazuje ono sto bi trebalo....

E da, i na samom kraju , u kutiji nisu dosle nikakve upute, osim malog papirica na kojem pise kak se kontrolira LCD... naravno, nikakvih uputa za spajanje LCD-a na plocu, a zica unutra ima jedno 50 komada... meni, kojem su racunala struka, trebalo je cca sat vremena metodom pokusaja i pogresaka da skuzim kako se sto spaja... naravno, ventovi se spajaju preko tog LCD-a a ne izravno na plocu, tako da mali HINT: iskljucite u biosu opciju da ploca urla ili gasi stroj u FAN FAIL slucajevima.... ukoliko naravno bas odlucite kupit doticno kuciste...

Eto toliko od mene, sve u svemu : baad :
perich je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2006., 08:12   #2
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
a cem sluze codegen i mode com??
Matesonik je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas