|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Napajanje???
Pročitavši sve do sad napisano o napajanjima imam favorita.. To jeTAGAN 480-U22 http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.733.004 Imam Amd 3800x2, 2x512 kingmax, 2x6600gt (sli), 2x 200gb sataII, dvdrw, dvd rom.. Sad si još namjeravam kupit tv tuner.. (Kučište je codegen briza (http://www.bigbruin.com/reviews05/br...dex.php?file=1) sa 400W napajanjem..) I što preporučate - Da uzmem to 480 tagan (666kn) ili neko drugo??? Išao bi do 700kn.. Zadnje izmijenjeno od: BlackdoG. 06.03.2006. u 03:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Sad baš gledam recenziju Cooler Master Real Power 450W http://www.viperlair.com/reviews/cas...LY/index.shtml i čini se bolji od tagana 480.. Što vi mislite, koji da uzmem? Ovaj CM je 20 kn skuplji od tagana http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.715.054.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Nemoj ni razmisljat nego slobodno uzmi tog Tagana! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Tagan 666 ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() bolesno tiho, 2 venta, samo protok zraka cujes, naravno nije za noise freakove poput sky-a ali za nas smrtnike je i vishe nego dovoljno: roller : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Napajanje SEASONIC 430W, S12-430(430HT), Super Silent, 12cm vent., ATX2 ver 2.0 Jamstvo: 36 cijena 603,99 kn a ak ti nije dosta onda 500W 846,06 kn * Super high efficiency (80%) * Forward converter circuit design * Smart and Silent Fan Control (S2FC) * External fan control output * Ultra Ventilation (honeycomb structure) * Universal Free AC Input (100-240 Volt Range) * Active power factor correction (99%) * 120 mm Cooling Fan * Easy swap connectors * Twisted and tidy wires * Cable management kit * Supports ATX12V, ATX12V 2.0 (PCI Express) and EPS12V (dual CPU) 20/24 PIN ATX2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
SEASONIC ti je dobro napajanje rađe si njega uzmi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Tagan ima nekih mušica: 1. kvrckanje 2. zagrijavanje Sve ostalo je za 5.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Novi modeli nemaju tih "bolesti"
![]() |
#16 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Domy, stariji modeli su se zagrijavali i cvrčali (imao sam dvije 380-tke koje su cvrčale, DrTomu je 480W U01 isto procvrčao). A činjenica da opet imam Tagan dovoljno govori o novim modelima, za U22 nisam čuo da je ikome procvrčao i da se nenormalno zagrijava. A i tri godine garancije nisu za baciti. ![]() Uglavnom, od Ljudi-Koji-Se-Kuže (tm) čujem samo dobre stvari o U22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Seasonic ima stabilnije napone i ipak je malo kvalitetniji proizvodjac,tj ima bolje proizvode,od low do high end proizvoda... Ja nikako da kupim taj SS S12,imam para al...radje spizdim na nesto sto mi daje ciste perf ![]()
![]() |
#20 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
Uostalom tko sam ja da to tvrdim,imas/te internet kao izvor korisnih informacija. I btw ako se mene pita,Mercedes je smece : wtf :
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
Uzeo sam Tagana 580W.. SAMO POHVALE.. tnx na savjetima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas