|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
zvučna - dilema
Ako mi netko moze preporuciti koju zvucnu karticu da kupim?(do 500kn) malo sam gledao po netu i zapela mi je za oko creative labs audigy 4 za 450 kn i audigy se za 211 kn. koliko je velika razlika medu njima? najvaznije bi mi bilo da moze simulirati bilo koju vrstu zvuka u 5.1!! hvala na bilo kakvoj pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Uzmi ovu po 211KN, kartica je odlična. Ostalu lovu potroši na nešto drugo, ili moj savjet - pojedi i popij! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
inc je postavio ovaj post za mene zvucnici su creative labs 5800(5.1) komp se koristi za kucne svrhe nista posebno (muzika ,filmovi,radio,igre,itd...) najvaznije mi je da zvucna moze bilo koji oblik zvuka prebaciti da svira u 5.1 a ne da imam stereo zvuk na dva zvucnika od 5. zanima me da li to dobijem s ovom jeftinijom karticom i koja mi je prednost ako uzmem skuplju(hocu li to primjetiti)? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma dosta ti je ta Audigy SE za cca 200 kn...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
je li ta audigy 2 zs bolja od audigy 4.sto je najbolji omjer ulozeno dobiveno? i da li te kartice podrzavaju moje pitanje prebacivanje bilo kakvog zvuka u 5.1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
nemas on-board zvucnu?
__________________ |
![]() |
#9 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Audigy 2 ZS je 7.1. Ako baš hoćeš imaš Audigy 2 koja je 6.1. Onboard ako želiš neku kvalitetu slobodno prekriži.
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
dajte konkretno odgovorite čovjeku. da, ta za 200kn podržava prebacivanje u 5.1(cmss). |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
|
znaci koliko sam shvatio sve kartice to podrzavaju(prebacivanje zvuka u 5.1) a najbolja audigy 2 pa audigy4 pa audigy se.a gdje mogu kupiti audigy 2 i po kojoj cijeni(iako mi nije jasno zasto je dva bolje od 4-orke)? hvala svima koji su mi odgovorili |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Strichek Moderator
|
Audigy2 ZS je best buy, što se tiče snage samog DSPa jača je Audigy4 i ima ASIO dok Audigy2 nema, dalje ima EAX 4.0 isto kao A2, ali ono po ćemu je četvorka lošija to su ulazi kojih ima premalo kao i izlaza, dok A2 ZS ima i optički i S/PDIF četvorka to nema, zato kažem da ako se uzima Audigy 4 uzima se Pro. A audigy SE je za one koji nemaju puno love a treba im kvalitetniji zvuk od onborad zvučne i bolja podrška. Dakle SE je okaljašena verzija Audigy 2 (obične) Što se tiče kupovinepogledaj ovdje.
![]() |
#15 |
Guest
|
ma samo ti uzmi audigy se. na p5800 i "normalnoj" upotrebi neš osjetit razliku između nje i ove po 600kn. |
![]() |
![]() |
#16 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Oče osjetit izmedju on-board i audigy za 600 kn na tim zvucnicima koje ima? Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|