|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ABIT AN7 + thoroughbreb-B 2100+ otključan
pozdrav evo konačno sam si nabavio i instalirao socketA komplet pa sam vas gurue htio pitat za najbolje postavke imam: ABIT AN7 thoroughbreb-B 2100+ otključan 2*256MB 400MHz kingmaxa leadtek winfast ti500 proc trenutno radi na 133*13 = 1733 i temperatura mu je 50celzija frend veli da ga probam dić na 200* 9 ili 10 ? ima ko prijedlog??? btw. hvala zeki na kompletu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Mislim da ti to mora raditi na 10x200 na 1.65V a memorija na 2.5-3-3-7.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
supermen ima AMD-a
Datum registracije: Mar 2005
|
čime ga hladiš?? pročitaj malo u overkloking dijelu foruma sve o overkloku, uglavnom diži lagano fsb, malo riktaj latencije, malo diži voltažu proca i memorije i svako toliko izvrti par testova da provjeriš stabilnost. sretno ![]()
![]() |
#4 |
Premium
|
uf sto ste brzi ![]() brijem da je arctic silent cooler dobra vijest je da bi mogao radit na 200*10, to je ludnica! dizat ću polako, bez brige |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
zaboravih reć, ako vam ikaj znači, everest veli da je procu max frekva 3000MHz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
supermen ima AMD-a
Datum registracije: Mar 2005
|
mislim da to svakom trubridu i bartonu piše, ali prije ću ja postat predsjednik hrvatske nego ćeš doć do 3 gige ![]()
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
nekak mi je to velika temp... kad se frend već bacio u overclocking, nek si osigura dobro hlađenje, u kučištu neka postavi jedan vent da upuhuje zrak odnaprijed, odozada da izvlači... nova termalna pasta na procu bi isto snizila temp jer mi ne malo čini visokih ovih 50, a ni voltaža nije dizana |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Nemoj tako! Vidjao sam ja Tbreda i Bartona na 3gige! S peltierom ili kompresorom istina ali ima ih ![]() TbredB: http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=44359 A da se ekipa s mobilcima nebi osjecala zapostavljeno: http://img385.imageshack.us/my.php?image=screen7wr.jpg
![]() |
#9 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Aduti uvijek u rukavu?! : boxers : |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Da se podsjeti ekipu da Athlon XP jos zivi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|