|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Catch a flash!
Kada firfoxom odsurfam na: http://learn004.com/tutorials/ps/3d_...ion_config.xml odgledam flash tutorial i zelim ga trajno pospremit na disk, ali ne ide! Imam instaliran Sothink SFW decompiler sa extenzijom za integraciju sa firefoxom koji pokazuje In Cache: Yes, ali kada ga "uhvatim" dobijem 60kb sfw prazan file. Poslje sam pomislio da mora biti negdje cachiran cijeli na mom kompu, ali neznam gdje, jer kada odsurfam negdje drugdje i vratim se na tu stranicu ona se ne ucitava kao prvi put nego odmah prikaze tutorial, znaci negdje je cachirana na mom kompu. Takoder, na prvom linku pogledajte View source i recite mi zasto vidite podatke kao da su kodirani? Ipsens
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
jako jako dobra programerska zaštita... nemrem doc ni do html-a, ni vidjet direktorij (ni flashget ne pomaze) i kompletan flash je ubacen kao program u kodu a ne kao movie object, zato je pretpostavljam source kakav je |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
fraps help ![]() snimis sve i fino spremis ![]()
![]() |
#4 |
Premium
|
Je, Frapsom se fino "catcha" Samo sto .avi moze biti prokleto velik... Ipsens
![]() |
#6 |
Premium
|
Sta!?! Ne svida ti se moj sig!?! ![]() Znas li ti sta ja radim ljudima kojima se nesvida moj sig? A!!!: DualWiel Ma signature je popunjen pa nema mjesta, a ja voli m vjezbat tipkanjke : cheers2 Nego sto se tice te zastite.... Koji softwer to oni koriste? Cuo sam da neke skripte koje se kupuju, su isto zakodirane tako da ih kupac uopce nemoze vidjet(i eventualno pronaci kakav backdoor na/u njima). Dobro je ako sami napisete npr. php skriptu i tako ju zakodirate i stavite na server, pa cak i ako neko hackne server i ude u dir gdje je vasa skripta, nista nece moci procitati(normalno notepadom), niti modificirati ili ukrasti jer ce se njemu sve ciniti besmislenom nakupinom ASCII znakova. Ipsens
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
neznam za to al znam da postoji nacin da se u visual.net isprogramira cijelo virtualno drvo direktorija... tebi npr. pise pcekspert.com/forum/index.php a direktorij public_html/forum/ uopce ne postoji neznam kako to s flashom rade, prvi put sam to vidio sad |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|