|
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Sinko kao pasivni član jednog UT klana imam samo jedan savjet. Uninstall UT-a, iskopavanje jame, legni fino u nju, nađi seljaka da te zatrpa gnojem tako da se osječaš kao kod kuće. BTW. Da mrzim lame cheatere koji zbog osobne nesposobnosti i inkompetenosti koriste cheateve i svima uništavaju igru. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naući koristiti miša i tipkovnicu, pa te neće gaziti klinci - pseto jedno ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
JAVNA ISPRIKA
* JAVNA ISPRIKA * Widowmaker dugujem ti dužnu ispriku u pogledu gornjeg odgovora. ![]() ![]() ![]() Vidiš jako sam alergićan na ekipu koja cheata - obzirom da sam mislio da si jedan od njih sam reagirao kako jesam. Mislio sam da ti tražiš cheatove, a ne da sumnjaš na nekoga. Heh da si postavio pitanje na način kao u personal message ne bi došlo do zabune. Ništa osobno ... Što se tiće admina - 2 hica u glavu bi preživio ako ima 150 armoura u 199 HP ( big keg of health ), 3 x sniper u glavu nikako. Najlakši naćin da se zaštitite od cehatanja je instalacija patcha: CSHP ( neznam više koja je verzija trenutno aktivna ) i UT pure. CSHP - izbacuje cheatera iz igre ili u nekim ranijim verzijama mu piše nad glavom - CHEATER. UTpure - isto tako patch koji ne dozvoljava nikakvo korištenje dodatnih programa. Dakle zadnji patch ( 4.16 ) i to je to, ako netko nešto koristi - ban automatski. Neka si admin instalira te dvije stvarce na comp i onda pokrene server. Alternativno ti stavi na svoj comp i pokreni server. Ako potencijalni cheater ne može gore - zna se ![]() Gdje toćno skinuti - neznam više, potraži na gOOgle. hope it helps ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|