|
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Repent, sinners, the end is near! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Jebiga al cuj stranci ne kuzi rijeci ove idiotske pjesme,ritam je "in" i za eurosong ali rijeci...sve u svemu upecatljivo sto se same mjuze tice Po meni je ona mala Tina Vukov trebala pobjedit
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni je već polako pun k***c i Dore i Severine...te na treadu kaj se sluša, pa se otvorio hit-do-hita-Dora, pa sad još jedan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ajme majko...televoting je bio ko voting za prijedsednika u mom razredu: ,,ma neće tu budalu nitko izabrat, a ja hoću, kad vide da je netko za njega glaso nasmijat ćemo se" na kraju nas je 10 od 24 tako mislilo, i iz zahebancije imamo najvećeg debila kao prijedsednika razreda ![]() Inače, severinina pjesma katastrofa, a nisu ni ostale bog zna šta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ma dajte ljudi namještaljka pa samo se o njoj pisalo zadnjih dana o nikom drugom, ma neam komentara |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
ma i ja kazem da sam znao trebao sam zaloziti graficku u kladionicu i za te pare kupit novu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo ak hoće ko pjesmu skinut (2,7MB) Moja Stikla MP3 ![]() A pogledajte malo ovaj Blog mislim taj ko je autor/ica je stvarno : lol2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
da možda ju to dovede do pobjede na eurosongu znaš ono snimiš film pa ko fol slučajno dođe u javnost i evo ti SEVERINE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
You'll Never Walk Alone
|
moja stikla : roller : : lol2 : : lol2 : : lol2 : znas kaj ima tu nesto, ako podijele novinarima njenu snimku na eurosongu ,ma ustvari svi je vec imaju, vjerojatno bi i mogla do pobijede, daj zamisli ak ce pjevat na engleskom kak ce to zvucat hehehheheheheh: roller : |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
evo komentara izvjesnog plazmatick-a na hr.alt.trash grupi: : roller : Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pod naletima kopita zla
|
NA SLJEDECEM IZJAŠNJAVAJU KOJE SAM NACIONALNOSTI NAPISAT CU DA SAM ESKIM..PA COCE KAKO MOZE TA JAO..TA..NEŠTO..KAKO SE TO MOZE NAZVATI PJESMOM..SKLADBOM..MA STO GOD...UZAS...KATASTROFA...SRAM ME..STVARNO ME SRAM STO CE TA NAKUPINA ZVUKOVA PREDSTAVLJATI MOJU DRZAVU |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
You'll Never Walk Alone
|
e ma svaka di dala pajdo za ovaj text kaj si ga nasao : roller : : roller : : roller : : roller : : roller : |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...i boris novkovic i goran bregovic imaju prste u ovoj pjesmi,izgleda da su oboje na kvasinu otisli ![]()
![]() |
#18 |
žicless surfer
|
ajoj...samo se nadam da nece na engleskom pjevat : bonker : al očita namještaljka u režiji naše najdraže radio-tv kuće, koja je, eto usput budi rečeno, pred par dana povećala pretplatu (opet!) kako bi nam mogla što glamuroznije uvaliti ovu hrpu dreka iz opatije inače službeni razlog povećanja pretplate je bio: zakonski mora iznositi 5% prosjećne krojejša plaće (!!!!), a ista je navodno porasla nešt u zadnje vrijeme...fakat dobro kaj nemamo plaće ko u njemačkoj - onda bi pretplata bila oko 100 eura ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
e jebo mene pas ali ja to nisam mogao vjerovati.... onako nevjerovatno pa bolje bi bilo da je vuco bio pobjednik nego ovo govno ma i govno je preblaga rijec....
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Kaj vi gledate doru? : suicide |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
jao jao: lol2 : "Danijela Martinovic - tko je ovo celjade uvjerio da je seksipilna taj je sigurno uvjerio i duska curlica da je duhovit. nakon katastrofalne foto seanse za klik koja nema niti trunke privlacnosti, a kamoli seksualnosti, ova djevojka Bushevskih ociju cije zjenice samo sto se medjusobno ne dodirnu je izvela gang bang sa cetvoricom plesaca na stejdzu. ovi su se toliko napalili da su joj trgali komad po komad "odjece" naravno gang bang u reziji hrta - znaci jebanje bez guranja i zrna erotike. katastrofa. oci od safira - ah-ha, dancehall seksi kul. mir mir mir do neba je njen domet. i publiak u jaslicama. dok spava."
![]() |
#24 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
P R E S T R A Š N O: finger : Pa tko uopće odlučuje koje će pjesme na Doru? Užas,pa bolju bi pjesmu ja napisao: lol2 : Mislim da na treba zabraniti nastup na euroviziji daljnjih 1000 godina: axeman :
![]() |
#25 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Već mi je pun k..... Severine. A Dora je jedno teško sranje koje vodi par ljudi koji određuju tko će pobijediti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ja bih ekipu NOCNE MORE poslao za eurovizuju ili eurosong bar bih tada gledao te nebuloze (Eurosong u kojem su Zidovi???) btw. sto se tice rezultata na proteklim Eurosongovima mislim da Jajan i dr. ne bi bitno odstupali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
Darijan koji je pjevao "Galeba" i Ševa sa Lakijem kao striperom...ajme, to je bio melem za Doru. Neponovljivo. Mora je spasila svijet od propasti... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
sta mislite Ševu i Lakija u Grckoj ili di je sada Eurosong...to bi tek bio UZITAK ZA OCI ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
+ da ih obuce Cigan Nevenovic eeeeeeeee |
![]() |
![]() |
|
|