|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Kamerica ili fotic? Molim pomoc!
Kao prvo nadam se da postam na pravom mjestu, a ako nije tako zamolio bih moderatore da prebace tamo gdje bi trebalo i ne uzmu mi za zlo! Da krenem s onim bitnim. U prilici sam potrosit oko 2500 kn i odlucio sam da cu ih utopit na fotic ili kamericu. Totalno sam out sto se tice toga pa trebam pomoc! Nekako me vise privlaci kamerica ali ne znam na sto bi trebao paziti! Neki ljudi su mi rekli da su snimke s tim kamericama prilicno lose i da si bolje uzmem fotic ali sto cu kad me snimanje filmica vise privlaci! Meni ne treba nesto sto ce impresionirati kvalitetom vec nesto za zajeb.... kao i vecini! Molim vas da me upozorite na sto da obratim paznju ili cak preporucite koji model za koji smatrate da je dobar! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Ono što sam ja napravio, je da sam našao fotić Sony DSC60 koji ima mogućnosti i snimanja solidnog video materijala 640x480@30fps, u kombinaciji sa 1 Gb Sony Memory Stickom solidno rijesenje. DVD VIdeo izrađen od tog materijala je solidan |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
U svakom slucaju, za tih 2500kn mozes dobiti razmjerno zadovoljavajuc fotic u low end klasi. Koji, mozda cak i nije toliko bitno s obzirom na cijenu, no bilo bi zgodno da odredis neke kriterije prije nego sto budes uzimao preporuke u obzir. Ako te ipak stvarno zanimaju "filmovi", bolja je ideja da trazis starije rabljene kamere ili ipak prosiris budjet...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Slažem se sa bubbom (ko bi reko ![]() Napiši što bi najviše radio sa tim uređajem bio to fotič ili kamera, al opet moraš znat da 2500kn nije dovoljno za nešto konkretno. Možda bi bolji izbor bio neki mainstream fotič koji radi ok filmiče, al opet to guta MB a memorijske kartice nisu prejeftine. Jel imaš namjeru slikat ili samo snimat?
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
ili mozda CANON S2 IS 3500kn : goood :
![]() |
|
|
Oglas
|