|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
OT: US BLASTER audio oprema
Valjda je OT jer nema veze sa PC hardware-om. Zanima me da li valkja sta ta oprema. Jeli iko isprobao. Ima u H2 SHOPU za kupit. Jeli netko uopce cuo sve to ividio kvalitetu materijala? www.usblaster.com www.h2-shop.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Frend ima US Blasterovo pojačalo USB 7123 i mogu reč da je mrak, ima zaštitu od pregaranja zvučnika i za tulume ko stvoreno, nema klasnični način spajanja kablova preko činča nego preko nekih večih neznam točno ime.. U svakom slučaju nije loše. Za ostale stvari nemogu reč jer nisam ih isprobao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ili ovi: ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Nisam slušao ove modele, čuo sam njihove auto zvučnike i svirali su dosta pristojno za svoje novce. Osobno bi se prije odlučio za neku drugu, provjereniju firmu tipa Jamo ( npr. E serija), ili nešto skuplje/bolje Tannoy ili Mission. IMHO bolje je uzeti pošten par zvučnika nego loš 5.1 sistem.
![]() |
#8 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Jer kvalitetan stereo može bit a i je puuno puuno bolje od lošeg surrounda, jer osim količine zvučnika o ukupnom dojmu ovisi opći dojam zvuka (mislim na kvalitetu). Još imam doma stereo i nemam namjeru prelazit na 5.1 ako to nije kvalitetno i onakvo kakav bi 5.1 trebao biti. Evo ovo je IMHO! ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
E ,imam i jedan IMHO. Gore su vise manje STEREO zvucnici osim onih 5.1. Stovise,ovim zadnjim u opisu stoji STUDIO speakres,stagod to moze bit. A sto se oslaih marki tice meni su jos uvijek najboji Celestion i B&W. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...ja uzeo one sluje za 200-kn (i naravno hp uzeo 100 dok me je to dofurao,nabijem ih) no da se vratimo,sluje nisu lose s obzirom da kostaju toliko koliko kostaju,mozda zvuku fali malo visokih ali kazem za te pare best buy,smatram da je us blaster jedna od "onih" firmi kao npr : phonic,bst...sto ne znaci da za malu lovu nedaju puno... ...ah da numarkove mixete nisu lose,ali zna se sta se kupuje...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
music freak
|
..naravno ![]()
![]() |
#13 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Jebene su to mixete. Pogotovo sa optičkom crossfaedom.
![]() |
![]() |
#14 |
music freak
|
...sto ima mk3,cini mi se neki display ili se varam,a ja sam se igrao na pioneer 800-tki cd playeru ![]()
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
@jolkica - dal su sluške ok, ja bi ih uzel, al baš ne vjerujem u taj us blaster, a možda i valja ko zna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
music freak
|
Citiraj:
za tu cijenu su ok,kazem mozda fali malo visokih ali izvrsno pristaju na glavu tako da je izoliranost od vanjskih zvukova odlicna,kad se sve zbroji i oduzme preporuka...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|