|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Sporo konektiranje ICQa na server
Otkad sam reinstalirao windowse xp pro sp2, ICQ (bilo koja verzija) mi se uzasno sporo konektira na server... pise connecting i tako stoji 3 - 4 minute i tada se spoji i radi normalno... probao sam mijenjati portove preko kojih se spaja, uninstall - install, firewall sam probao disablirati (cak i unistalirati) i nista ne pomaze.. trenutno koristim Mirandu jer ona radi ok al ovo me zivcira... na svim drugim kompovima mi radi normalno no na glavnom nece... ima li tko kakvu ideju?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
prelazak na mirandu je dobar potez, imas li najnoviji ICQ plugin za mirandu? najnoviji je 0.3.5.3. Uz bogatu podrsku pluginovima i kad je dobro konfigurirana miranda je powerful tool. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Mijenjala se u par dana mislim dva puta enkripcija na iCQ pa zato su neki imali probelma da su drugi primali njihove poruke ali ovi nisu primali odgovore i obrnuto, stoga skinuti najnovi iCQ ili ako se koristi zamjenski program skinuti njegovu zadnju verziju ili plug in za iCQ ... isto je bilo mislim i sa MSNom ali je stvar čak i radila ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|