|
![]() |
#1 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
filter za lcd monitor
kupio neki dan philipsa iz siga i monitor je super, nema ghostinga, igranje coda je do jaja, sve štima.... ali.... ubija me bijela boja.... bilo šta što je većinom bijelo mi je bad za oči. kao sad npr. buljenje u pce forum, ili thunderbird ili word... kupio sam lcd jer je kao boji za oči, ne umara.kao dugogodišnji korisnik 17" crt-a nisam navikao na ovakav intenzitet bijelog svijetla. smanjim ja brightness, ali ga moram smanjit pun kufer da mi ne smeta. a onda mi je slika čudna. sad, jel to stvar navike ili nekaj drugo... vidim u linksu da imaju filter za lcd monitor ali je za 17". jel ima ko iskustva s tim filterima i jel zna neko jel ima gdje 19" filter za kupit? i jel iko drugi od vlasnika lcd-a ima ovakvih problema?
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
smanji kontrast i brajtnes.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Ne nema veze sa navikom, kod mene je brightness na 0 a contrast na 30 % i jos uvijek smeta
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Smanji kontrast između monitora i okoline...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|