|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Windowsi se nece startat
Problem je u ovome: -Odem u Bios (trazi me lozinku za ulaz i ja mu dam) i tam namjestim First Boot Device CD -Pojavi se onaj plavi ekran i u dnu pise "setup is loadinf files...." -kad s tim zavrsi u dnu se pojavi "setup is starting windows" i tad samo stane, nis se ne desava, samo stoji! (Radi se o laptopu ak to ima kakvog utjecaja) kak da to rjesim? jel problem u lozinci? Probao sam je u biosu maknuti, ali postoji samo opcija da ju promjenim a ne maknem laptop je fakat pun smeca, virusa, i ostalih stetnih stvari i fakat bi bilo pozeljnio da ga formatriram |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Probaj drugi medij (CD-R) za instalaciju Windowsa ili provjeri taj koji koristiš na drugom računalu. Provjeri hw laptopa, osobito memoriju (googlaj DocMemory) je li ispravna.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
cd je ok (stavio sam te windowse kod sebe na komp) a jel postoji nacin da ja nekak zaobiden tak proces, recimo iz dosa formatriram hard i stavim windowse? (googlam DocMemory as we speek) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ako lap ima floppy, skini windows 98 boot floppy shttp://www.bootdisk.com/, bootaj s nje i obriši postojeću particiju, kreiraj novu (s fdiskom) i formatiraj disk (format) (to će potrajati). Ako nema, morati ćeš napraviti boot CD (možeš iz Nero-a) na drugom računalu, bit će ti opet potrebna ta disketa, samo se pobrini da na CD-u bude fdisk i format. Drugi način je da koristiš Partition Magic za DOS (svaka verzija PM-a može napraviti DOS disketu za osnovne operacije). To je puuno brže. BTW sve to neće riješiti osnovni problem - uz ispravan hard i memoriju, hard bi se trebali moći, bez problema, formatirati i iz windows xp setupa.
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Neće jer su piratski Windowsi...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
To ne znaš. A ja neću pitati. Rade na drugom računalu. Domy, Domy....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|