|
![]() |
#1 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
software za nastavak downloada
prekinuo mi je download file koji sam skidao preko firfoxa... kako da nastavim taj download jel mi je skinuo vec podosta MB sa free download managerom nisam uspio zato sto nisam skidao s njim molim pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nekad uspije ako ponovo snimiš na isto mjesto...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Po Duhu Svetome, valjda. Ja nisam nikad bio te sreće. GetRight je sasvim ok - radi i kao shareware. Preporučujem neku noviju verziju jer se stare znaju zabuniti prilikom skidanja gigabajtnih fajli. Ne mogu izračunati veličinu fajla i sl.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
o bože koja pitanja heh ovo što ti je domi rekao je ok ali inače ne postoji solucija za to, eventualno da možda probaš ekstenziju u dosu promjenit u pravu pa ti možda i otvori komad filma/slike/mp3-a ili čak možda možda i veliko veliko možda zip file tj. neki od fileova u direktoriju (ali čisto sumnjam, jako teško) skini si DAP(download manager plus) i s njim si ljepo ažuriraj sve i skidaj/pauziraj/nastavljaj i na kraju - uživaj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|